Lucrarile dureaza…

Despre lucrarile de la strada Mihai Viteazul am mai vorbit. Oricum se lucreaza ca in Romania, doua ore stam si o ora muncim , iar cetatenii care locuiesc pe aceasta strada s-au saturat sa vada mormanul de nisip din fata blocului .
Recent s-au sistat lucrarile la aceasta strada pe fondul unei lipse de fonduri (mai multe in Ziarul de Bacau). Tu , ca tara europeana, cum sa nu mai ai fonduri pentru o strada la care lucrezi destul de incet? Cand edilii au vazut articolul din ziar, imediat au pompat alti bani si asa vedem cum astazi cica se lucreaza. Pozele sunt facute ieri , intr-o zi de sambata cu soare care cred ca era un prilej bun pentru munca la aceasta strada.
M-am plimbat dintr-un capat in altul si nu am vazut nici un muncitor, deci va dati seama ce interes din partea firmei care a castigat la licitatie dreptul de a reabilita artera.

7 thoughts on “Lucrarile dureaza…

  1. Romanii spun ca Turcia e slab dezvoltata si ca aia nu sunt in UE si tocmai de asta o compar!

  2. romanii nu stiu ce e aia turcia, de aia o compara cu romania. dak era sa intre turcia in UE intra cu mult inainte romaniei dar nu se prea vrea sa intre…
    oricum turcia este MULT peste romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *