Lucrarile la pasajul subteran rutier sunt in toi

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2011 pasajul subteran rutier Str. Oituz – Str. General Stefan Guse sa fie dat in folosinta.

Proiectul pasajului subteran s-a clasat pe primul loc pe Regiunea Nord-Est si este finantat prin Programul Operational Regional, pe componenta de infrastructura. El va avea o lungime de peste 260 de metri si va traversa cele 14 linii de cale ferata de la strada Oituz, pina in cartierul CFR, in zona Penitenciarului. El va fi compus din trei zone distincte: rampa Stefan Guse, ce va avea o lungime de 107,07 m, pasajul rutier subteran propriu-zis, cu o lungime de 86,70 m si rampa Oituz, ce va avea o lungime de 67,80 m. Continuitatea traficului pe strada Garii, respectiv Constantei, va fi asigurata prin doua pasaje superioare în lungime de 16 m, respectiv 10 m. Cresterea gradului de siguranta a circulatiei în interiorul pasajului se va realiza prin camere video pentru monitorizarea traficului rutier si pietonal în orice punct din pasaj, sisteme electronice luminoase, de afisare a mesajelor de avertizare la intrare si iesire, senzori de umiditate si de temperatura, care monitorizeaza stadiul de formare al poleiului si care comanda sistemul de încalzire montat în straturile caii de rulare, comanda reducerea vitezei si sporirea distantei între vehicule, senzori de fum, bariere de limitare pe o banda sau de închidere a circulatiei traficului rutier, patru puturi pentru evacuarea apei, care confera o protectie de 200%. SURSA

7 thoughts on “Lucrarile la pasajul subteran rutier sunt in toi

  1. Tampitilor, reclama face parte din viata noastra! care este problema?! Ne place sau nu, asta este, de ce autorul nu ar avea voie sa faca reclama unei firme, doar fiindca nu va place voua?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *