Luni plec la Târgu-Mureş, la Adunarea Generală a CNE

Vineri, 6 Ianuarie 2012 | Pareri personale | 1 comentariu

Este a doua Adunare Generală a Consiliului Naţional al Elevilor la care particip, prima fiind cea din februarie 2011 de la Bucureşti. AG-ul CNE din 2012 are loc la Târgu-Mureş, în perioada 9-13 ianuarie 2012. Sunt invitat acolo în calitate de senior CNE şi de coordonator al Biroului de presă pe întreaga durată a Adunării Generale.

E interesant să intri în contact cu bloggeri şi jurnalişti din alte oraşe. Azi am căutat principalele nume din mass-media mureşeană şi îmi era extrem de greu dacă nu existau oameni cheie în online precum Mihai Negrea de la OutInMures.ro. Aşa cum îmi place mie să fiu perceput drept om resursă în online-ul băcăuan, la fel mă poziţionez şi atunci când am nevoie de informaţii dintr-un judeţ anume. Spre exemplu, la Drobeta Turnu-Severin totul era mort. Linişte pe bloguri, linişte pe Twitter via #-ul aferent, linişte şi în oraş. La Târgu-Mureş văd că bloggerii nu sunt atât de vizibili ca cei din Bacău, însă sunt activi pe Twitter şi săritori.

În fine, să revenim la oile noastre. Deschiderea Adunării CNE are loc marţi, 10 ianuarie 2012, la Palatul Culturii. Va participa şi Daniel Funeriu, Ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Imediat după, vor avea loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale Consiliului Naţional al Elevilor (preşedinte şi 2 secretari).

Vă voi ţine la curent cu tot ce se întâmplă la cea mai importantă întâlnire a organizaţiei care reprezintă elevii din România. Aştept cu nerăbdare să-mi văd vechii prieteni din Consiliul Elevilor. Simt că am intrat în febra caracteristică adunărilor CNE-iste.

1 comentariu la “Luni plec la Târgu-Mureş, la Adunarea Generală a CNE”

  1. Rucsandra 6 Ianuarie 2012 at 23:08 Permalink

    Va asteptam pe toti cu mult drag si cu bratele deschise!


Lasa un comentariu