Maine are loc o campanie de colectare a deseurilor electrice

Vineri, 23 Septembrie 2011 | Bacau, stiri | Comenteaza

Centrul de Colectare Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) Bacau organizeaza sambata, 24 septembrie 2011, sub sloganul “Locul deseurilor nu e in casa”, impreuna cu RoRec si Primaria Bacau, o colectare maraton a deseurilor electrice din casele locuitorilor bacauani.

Dupa ce vor aduce aparatele electrice sau electrocasnice vechi sau defecte la punctele de colectare special amenajate, bacauanii se vor putea inscrie intr-o tombola cu premii (frigidere, cuptoare cu microunde si DVD Playere).

Punctele de colectare vor fi deschise intre orele 9:00 si 17:00, in urmatoarele puncte: Parcare Stadion Municipal, Parcare Hotel Moldova, Zona pietonala Magazin Luceafarul, Intersectie Narcisa, Intersectie str. Mioritei cu str. Banca Nationala, str. Aprodu Purice, Parcarea de la intrarea la Insula de Agrement, Podul Margineni (intersectie str. Energiei cu str. Mioritei).

Tragerea la sorti a taloanelor completate pentru Tombola cu premii se va desfasura pe 27 septembrie 2011, la ora 19:00, la Primaria Bacau, in prezenta autoritatilor locale.

Lasa un comentariu