Mâine: dezbatere publică despre dreptul de vot al elevilor în consiliile de administrație ale școlilor

Marti, 7 Mai 2013 | stiri | 1 comentariu

Dreptul de vot al elevilor în consiliul de administrație al liceelor și al ISJ-urilor este, după mine, cel mai fierbinte subiect la nivel de management școlar.

Consiliul Județean al Elevilor Bacău organizează mâine, 8 mai 2o13, o dezbatere pe această temă în Sala mare a Palatului Administrativ Bacău, începând cu ora 13:00.

flashmob-bacau-valea-plopului-cje-bacau-saptamana-nationala-a-voluntariatului-6

Dezbaterea publică “CiNE Votează” propune o discuție pe tema prezenței și a dreptului de vot al reprezentantului ales al elevilor în consiliul de administrație al instituțiilor de învățământ preuniversitar.

Evenimentul de mâine face parte dintr-o serie de acțiuni la nivel național și reprezintă una dintre etapele proiectului național “CiNE Votează”, organizat de Asociația Elevilor Mehedințeni și finanțat prin Programul Tineret în Acțiune.

La dezbatere sunt așteptați absolut toți tinerii interesați de acest subiect, precum și actorii implicați în învățământ: părinți, profesori, directori de școli și licee, etc.

1 comentariu la “Mâine: dezbatere publică despre dreptul de vot al elevilor în consiliile de administrație ale școlilor”


Lasa un comentariu