Mâine merg la A State of Trance 600 Sofia

Joi, 7 Martie 2013 | muzica | Comenteaza

După luni de așteptare, mâine este ziua cea mare. La ora 12:30 vom pleca din zona Gării Băneasa, eu și alți 100 de tranceri înrăiți, cu două autocare și încărcați cu multă energie pozitivă spre Sofia. Acolo ne așteaptă 9 ore extraordinare, pline de muzică trance. Evenimentul de mâine este cel cu numărul 5 din cadrul turneului mondial ASOT 600.

A State of Trance 600 Sofia are loc în impunătoarea și recent deschisa Armeec Arena și îi va avea la pupitru pe Armin van Buuren, Dash Berlin, Dennis Sheperd, Ferry Corsten, Myon & Shane 54 și Ruben de Ronde. Ce line-up! Abia aștept să ajung acolo.

Armin van Buuren ASOT 600 Sofia

Ce înseamnă A State of Trance pentru mine? Este show-ul radio care m-a făcut să mă îndrăgostesc acum câțiva ani de muzica trance. De asemenea, mă ține la curent cu cele mai noi release-uri trance și progressive și mi-a oferit, de-a lungul ultimilor ani, niște seri absolut speciale. Mă refer la serile în care am ascultat live pe internet evenimentele A State of Trance. Să le trecem în revistă:

Cum a fost pe 16 februarie la ASOT 600 Mexico City.

După atâtea rânduri scrise despre evenimentele aniversare A State of Trance în acești ani și mii de ore de A State of Trance cu Armin van Buuren, mâine voi participa la Sofia la A State of Trance 600. Spuneți-mi disperat, arătați-mă cu degetul, dar muzica trance este pentru mine nu doar un gen muzical, ci o pasiune, poate un stil de viață. Muzica trance mă motivează și mă face fericit.

În urmă cu puțin timp, am scris și pe Urban.ro despre “expediția românească” ASOT 600 de mâine: Doua autocare pline cu tranceri pleaca maine din Bucuresti la A State of Trance 600 Sofia.

Mă voi întoarce în București imediat după eveniment, căci sâmbătă seară trebuie să fiu la TVR, de unde voi face live blogging la finala Eurovision România 2013.

Lasa un comentariu