Mâine pedalăm la Bacau Christmas Ride

Vineri, 25 Decembrie 2015 | Bacau, Initiative personale | 1 comentariu

Pentru că mâine pe vremea asta vor fi peste 10 grade, bicicliștii din Bacău își dau întâlnire la Bacau Christmas Ride, într-o ediție specială de Crăciun a marșurilor cicliste locale.

Este al unsprezecelea și ultimul eveniment de anul acesta a grupului de inițiativă Băcăuanii vor piste pentru biciclete, un demers pe care l-am inițiat în urmă cu un an și jumătate.

Adunarea se dă la ora 13:00 în Parcul Catedralei, urmând ca de acolo să plecăm pe traseul de mai jos: Bulevardul Unirii – str. 9 Mai – str. Mioriței – str. Energiei – str. Oituz – statuia lui Ștefan cel Mare – Centru – Parcul Cancicov. Punctul final al plimbării este bradul de la fântână.

Foarte important e dress code-ul: participanții sunt rugați să poarte căciuli de Moș Crăciun ori măcar de culoare roșie pentru a transmite un mesaj de unitate.

bacau christmas ride cover

Am depus miercuri, conform Legii adunărilor publice, înștiințare la Primăria Bacău, așa că vom avea antemergător și sprijin de la Jandarmeria Bacău și Poliția Rutieră.

Parteneri: I Love BacauIniţiativa BăcăuanăBacaul CivicCetateni Activi pentru BacauNOI#BacauElephant Bike ClubProbike Group BacauRomanian Youth Movement for DemocracySurf the Earth Project – STEPBe Great Romania

1 comentariu la “Mâine pedalăm la Bacau Christmas Ride”

  1. Z I 25 Decembrie 2015 at 17:41 Permalink

    voi nici de Craciun n-aveti stare.. dar e bine!
    Asfalt uscat!


Lasa un comentariu