Mamaia: o noapte, trei evenimente dance

Pentru că în Costinești, acolo unde în weekend m-am întâlnit cu colegii din TSD din Bacău și din țară, oferta de ieșeală era nu numai slabă, ci și manelistică, sâmbătă seara am fugit în Mamaia (via Constanța, unde m-am întâlnit cu doi vechi prieteni din Consiliul Elevilor).

M-am dus în Mamaia nu doar să mă distrez, ci și să reprezint Urban.ro în calitatea mea de redactor pe nișa de muzică electronică. Prin urmare, am intrat în toate cele trei corturi vănate de clubberi. Am fost la Kudos Beach, am fost la Sunwaves și am mers și la The Mission 1st of May.

Așa cum am scris și pe Twitter & Facebook… am încercat să mă conving pentru a nu știu câta oară că pot digera muzica tech-house/minimal. N-am reușit. M-am simțit bine, dar pentru un trancer ca mine, obișnuit cu BPM-uri de 130+, ritmurile de la Sunwaves sunt cam lente și pe alocuri plictisitoare. M-a consolat Oxia, care și-a terminat setul de la Kudos cu „Domino”.

Impresiile le-am pus în reportajul de pe Urban.ro și cred că nu are rost să mă repet. Pe scurt: Sunwaves a fost neîncăpător, The Mission a avut un set-up foarte tare, iar Kudos a devenit ca orele de dimineața pentru chiulangii. Adică mergem pentru că trebuie să mergem la Kudos, nu pentru că ne-ar plăcea acolo. Nu generalizez, dar așa erau majoritatea celor de pe-acolo: cu ochelarii de soare pe ochi.

Aștept cu nerăbdare să văd ce artiști vin la The Mission Dance Weekend. 🙂

3 thoughts on “Mamaia: o noapte, trei evenimente dance

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *