Marius – Obsession (Hy2RoGeN & Fr3cky Vocal Mix) + (Tbass Remix)

Marius Nedelcu s-a lansat ca solist cu single-ul Rain (feat. Giulia) care s-a bucurat de un real succes in 2008. Anul 2009 aduce pentru Marius un nou single intitulat „Obsession„.

Pe langa varianta radio, Marius – „Obsession” va fi insotit de remixuri semnate de Dj Andi, Tbass sau de proiectul Hy2RoGeN & Fr3cky. Voi veti putea asculta astazi varintele semnate de Tbass si de proiectul Hy2RoGeN & Fr3cky! Activitate intensa in ultima perioada din partea celor doi: au pus la punct un nou single intitulat „Love For Free” si au realizat remixuri la single-uri romanesti printre care se regasesc Akcent – That’s My Name si Crush & Alexandra Ungureanu – 2nite We’ll Rise. Nu ezit sa incarc acest articol de subiectivitate si precizez ca, pe zi ce trece, proiectul Hy2RoGeN & Fr3cky isi face loc tot mai mult intre favoritii mei.

Hy2RoGen aka Andrei Axinte are in prezent 19 ani dar a facut cunostinta cu echipamentele de studio si cu muzica la varsta de 7 ani. Patru ani mai tarziu a intrat in posesia unui computer personal care i-a dat sansa sa experimenteze arta sunetelor. A aprofundat si in 2004 a realizat ca productia de muzica electronica este un lucru care ii place si ca merita sa avanseze in acest domeniu.

Fr3cky aka Andrei Gheorghiu este dj din 2003, detine o casa de discuri „PRO-Motion Records” care colaboreaza cu vocaliste de talie internationala (Lucy Clarke, Tiff Lacey, Nicole Tyler) si o agentie de booking „PRO-Motion Agency”, ambele la New York, USA. In 2007 Hy2RoGen a semnat cu PRO Motion urmand ca in august 2008 sa se formeze proiectul „Hy2RoGen & Fr3cky„.

Tbass (aka George Popa) este omul din spatele single-ului Dj Andi feat. Stella – Fire, lucreaza cu Hy2Rogen, Dj Andi, Fr3cky si are abilitati grozave in mixaj si mastering, lucruri care se intampla prin studiouri si fara de care o piesa nu ar suna bine.

Auditie placuta, puteti asculta doua preview-uri!

Marius – Obsession (Hy2RoGeN & Fr3cky Vocal Mix)

Marius – Obssesion (Tbass Electro Remix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *