Vântul bate, grupul infracțional trece, faptele rămân. Mark my words! :)

Sambata, 9 Decembrie 2017 | Pareri personale | 1 comentariu

Scribul personal al primarului Necula, cunoscut în oraș sub numele de “Limbă” încă de pe vremea în care slujea cu mult patos un fost primar pesedist al Bacăului, a scris astăzi un articol defăimător la adresa mea doar pentru că o instanță a decis că acțiunea în judecată pe care am lansat-o împotriva SSPM Bacău (societate despre care în continuare consider că ascunde o serie de informații de interes public) ar fi… neîntemeiată.

Având în vedere faptul că în ultimele două ore mulți dintre voi mi-ați scris și mi-ați transmis încurajările voastre, nu pot decât să vă mulțumesc!

O simplă acțiune în judecată respinsă ori niște articole de cea mai joasă speță la adresa mea nu mă vor opri din lupta pe care mi-am asumat-o anul trecut: aceea de a vă reprezenta în Consiliul Local Bacău și, mai devreme sau mai târziu, transformarea acestui oraș din temelii.

Momentan o duc în calitate de opozant și trebuie să înțelegeți că lucrurile pe care tot încerc să le construiesc la nivel local, proiectele mele, inițiativele pozitive pe care le-am avut, au fost respinse și avizate negativ doar pentru că nu am acceptat să bat palma cu ei. Iar altele… au fost confiscate și cât de curând o să vă povestesc în ce fel.

Ofertele lor menite să îmi închidă gura au fost multe, însă le-am respins fără nicio ezitare și acum plătesc prețul: invective și atitudini regretabile pe care le încasez de la reprezentanții unui grup local infracțional organizat care își dă ultimele suflări.

9 decembrie 2017. Mark my words!

ghinghes cristian decembrie 2017 selfie

1 comentariu la “Vântul bate, grupul infracțional trece, faptele rămân. Mark my words! :)”

  1. Sisica 10 Decembrie 2017 at 21:02 Permalink

    Au comis faptele si ele raman sa fie anchetate! Faptuitorii de la primarie, in frunte cu ,,tuti di capo” vor fi retinuti pana la urma pentru aceste devalizari de multe miliarde! Dar va trece atata timp pana sa fie trasi la raspundere, ca intre timp vor comite alte furturi din hapsaneala!


Lasa un comentariu