Markus Schulz pres. Dakota – Sleepwalkers

Luni, 9 Mai 2011 | muzica | Comenteaza

Dupa Sinners, primul extras pe single de pe noul album Dakota intitulat “Thoughts Become Things 2”, Markus Schulz revine cu a doua piesa de pe album, o productie tech-trance de mare senzatie. Sleepwalkers se numeste si va fi lansata pe 16 mai 2011 cu label-ul Coldharbour Recordings Red (imprint al Armada Music).

Caracterizat de intreaga lume ca avand un sound “hybrid” unic, cu linii de bas puternice si melodii uplifting, Markus Schulz este unul dintre cei mai mari producatori si dj de muzica trance, fiind, conform clasamentului Top 100 DJ Mag 2010, al 8-lea din al lumii. Nascut in Eschwege, Germania, Markus a emigrat in SUA in anii 80, iar acum este stabilit in Miami, Florida.

Dupa ce in 2010 a lansat Do You Dream?, cel de-al patrulea album de artist, Markus incepe anul 2011 concentrandu-se pe finalizarea celui de-al doilea album sub numele proiectului progressive Dakota, dar mai ales cu lansarea unei noi compilatii. Daca in 2010 a fost Las Vegas, anul acesta volumul se numeste Prague, orasul in care a mixat de doua ori pe an in ultima jumatate de deceniu.

Albumul a fost lansat pe 28 ianuarie 2011 cu label-ul Armada Music. Ce inseamna Prague 2011 mixed by Markus Schulz? 2 CD-uri, 29 de piese exclusive (toate nelansate), 3 Big Room Reconstructions de la Markus, multe single-uri noi de la artisti ai label-ului Coldharbour si, nu in ultimul rand, 3 productii romanesti: doua de la Snatt & Vix (Warp Drive – primul single solo si Cold Shower feat. Alexandra Badoi – prima piesa cu voce) si Backstage de la Mr. Pit.

Dar highlight-ul pt anul 2011 pentru Markus Schulz este, fara doar si poate, cel de-al doilea album lansat sub proiectul lui progressive intitulat Dakota. Albumul poarta numele primului album, Thoughts Become Things 2, si va fi lansat in luna iunie. Primul single pe de acest album este intitulat Sinners a fost lansat la Coldharbour Recordings Red pe 21 februarie 2011. Astept cu nerabdare noile productii sub alias-ul Dakota, productii care se pare ca s-au auzit in ultimele seturi ale lui Markus.

Lasa un comentariu