Markus Schulz presents Dakota – In A Green Valley (Dakota’s Return To Coldharbour Remix)

Marti, 4 Octombrie 2011 | muzica | Comenteaza

75 de litere si 14 cuvinte. E lung titlul acestei piese, dar merita citit atunci cand este mentionat intr-un show precum Global Dj Broadcast. In A Green Valley este cel mai recent extras pe single al proiectului Dakota apartinand lui Markus Schulz. Remixul este unul special realizat pentru intoarcerea proiectului Dakota on the remix duties la label-ul Coldharbour.

Markus Schulz a dat lovitura anul trecut cu albumul Do You Dream, venind cu productii precum Perception care, pentru mine, a fost piesa anului trecut. Anul 2011 este anul Dakota, proiectul progressive-tech al dj-ului numarul 8 in lume. In a Green Valley este unul dintre track-urile de pe albumul Thoughts Become Things II. Mai jos ascultam varianta Dakota’s Return To Coldharbour Remix. Sa dea Domnul sa mai auzim piese ca asta!

Katowice, Sleepwalkers, Sinners, In A Green Valley acum. Thoughts Become Things II este un album exceptional. Nici acum nu pot sa uit cat de tare a fost anul trecut la evenimentul lui Markus Schulz din Studio Martin.

Lasa un comentariu