Markus Schulz – Rain

Caracterizat de intreaga lume ca avand un sound „hybrid” neimitabil, cu linii de bas puternice si melodii uplifting, Markus Schulz este unul dintre cei mai mari producatori si dj de muzica trance, fiind, conform clasamentului Top 100 DJ Mag 2009, al 8-lea din al lumii. Nascut in Eschwege, Germania, Markus a emigrat in SUA in anii 80, iar acum este stabilit in Miami, Florida.

Markus este dj-ul meu favorit in acest moment. Ascult saptamanal radioshow-ul sau intitulat Global DJ Broadcast si cred ca este peste toate emisiunile radio de acest gen. GDJB se difuzeaza in fiecare joi, intre 19:00 si 21:00 (GMT+2), la Trance Radio – Digitally Imported. Seturile lui live sunt incredibile. In fiecare luna, in cadrul GDJB se difuzeaza World Tour (set inregistrat in timpul unui gig de-al sau).

In ceea ce priveste productia, Markus Schulz are la activ patru albume, toate lansate la Armada Music: Without You Near in 2005, Progression in 2007 si Thoughts Become Things in 2009, cel din urma fiind lansat sub Dakota, proiectul progressive al lui Markus. Printre single-urile de succes ale lui Schulz se numara First Time (feat. Anita Kelsey), Without You Near (with Gabriel & Dresden), Never be the Same Again (feat. Carrie Skipper), Fly to Colors, Daydream (vs. Andy Moor), The New World, Chinook, Johnny the Fox sau Do You Dream.

De asemenea, Markus Schulz este un veritabil remixer. Motorcycle – As The Rush Comes, OceanLab – Satellite, Deepsky – Talk Like A Stranger, Joop – The Future, John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky, Rank 1 – Breathing, Sia – Buttons, Cosmic Gate – Sign Of The Times sau Ferry Corsten – Brain Box sunt cateva dintre piesele remixate de Markus.
In alta ordine de idei, in 2005 Markus Schulz a fondat cunoscutul label Coldharbour Recordings, companie care acum este sub aripa gigantului Armada Music. Dupa 5 ani de zile de activitate cu zeci de release-uri in spate, Coldharbour Recordings a sarbatorit anul acesta implinirea a 5 ani de existenta. Momentul a fost marcat in luna iulie de Coldharbour Day la Afterhours FM si de lansarea compilatiei Coldharbour 100 mixed by Markus Schulz, plus EP-uri cu remixuri noi pentru cele mai tari piese lansate la Coldharbour pana acum.

Nu v-am spus nimic mai sus de cel de-al patrulea album, ultimul de altfel. Ei bine, Markus Schulz a lansat mult asteptatul album „Do You Dream?” pe 15 iunie 2010. Este, in opinia mea, unul dintre albumurile dance ale anului. Markus Schulz a declarat pentru Armada Music, casa de discuri care lanseaza materialul, ca a muncit 1 an si jumatate la acest album care contine 16 melodii, multe dintre ele fiind realizate in colaborare cu artisti precum Sir Adrian, Khaz, Jennifer Rene, Ana Criado, Susana, Angelique Bergere, Justine Suissa, Max Graham si Jessica Riddle.

Primele doua single-uri de pe acest album au fost deja lansate. Este vorba de Dark Heart Waiting si Perception. Cel de-al treilea extras pe single de pe albumul Do You Dream? este intitulat Rain. Videoclipul il puteti vedea aici. Piesa a fost lansata pe 12 octombrie 2010, cu label-ul Coldharbour Recordings (imprint al Armada Music), impreuna cu remixuri de la Phynn si Space Rockerz.

2 thoughts on “Markus Schulz – Rain

  1. Salut Kristofer. Spune-mi, te rog, parerea ta despre FujiFilm Finepix HS10. Stiu k nu are relevanta cu post-ul. Ms.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *