Mason – You Are Not Alone

Miercuri, 9 Iunie 2010 | muzica | 4 comentarii

Toolroom Records, una dintre cele mai tari case de discuri dance din intreaga lume, a lansat pe 7 iunie 2010 compilatia Toolroom Knights Mixed By Tocadisco & Chris Lake. Pe langa multe alte track-uri noi, albumul contine si noul single Mason, intitulat You Are Not Alone, o piesa progressive house cu o linie de bas exceptionala si cu o voce trancy.

Este posibil ca piesa sa vi se para cunoscuta. De unde? Cel mai probabil din emisiunea Trance Around The World with Above & Beyond. Invitatii speciali ai Liberty Parade 2010 au pus prima oara piesa in editia cu numarul 321, unde a fost record of the week, apoi in 322 si in 323. Recent a fost pusa si de cunoscutul Pete Tong.

You Are Not Alone va fi lansata ca single in luna iulie de label-ul Animal Language si va fi remixata de Paolo Mojo, Zoo Brazil, Glenn Morrison si Rene Amesz. Noi vom asculta impreuna varianta originala. Remixurile pot fi ascultate pe pagina de SoundCloud a lui Mason.

4 comentarii la “Mason – You Are Not Alone”

 1. MaxIULIAN 9 Iunie 2010 at 21:52 Permalink

  Super jmechera "pesa";)!

 2. ancabella` s blog 9 Iunie 2010 at 21:54 Permalink

  uite cum promovezi tu trilulilu mai :)))

 3. Anonymous 10 Iunie 2010 at 13:30 Permalink

  Dragul meu, nu mai ridica in slavi linia de bass a piesei o poate reda orice sintetizator digital, chiar si cele din FL si nu e nici pe departe exceptionala fiindca are doar 2 note, ira synth-ul electro e la fel de usor de realizat din aceleasi 2 note, vocea in schimb e foarte buna, numai k degeaba promovezi acest gen in Romania , pentru ca nici peste 10 ani nu se va asculta asa ceva in cluburile de la noi. suntem prea latino si manelisti ca sa ascultam "sound"-ul rece si foarte agresiv, specific zonei nord centrale a Europei. La calitate ramanem cu Villalobos si ai lui…Noroc ca exista Sunrise…

 4. Bogdan 30 August 2010 at 01:14 Permalink

  De acord, dar vocalul e nebunie, iar linia de bass si ritmul in general se potrivesc de minune cu el.


Lasa un comentariu