Meci, versuri si o poza !

Sambata, 10 Noiembrie 2007 | Bacau, foto, muzica, Pareri personale, Radio Deea | Comenteaza

Astazi LPS Bacau `93, echipa de copii la care joc fotbal, nu a avut meci oficial in campionatul republican C. Trebuia ca astazi sa facem un meci amical cu LPS Bacau `92, echipa condusa de Ciudin Marian, fratele profesorului meu.
Cum cele doua terenuri de iarba (ce a mai ramas din iarba) erau impracticabile, ne-am gandit sa jucam pe zgura, dar ghinion, terenul de zgura era plin de balti si noroi. Repet: nu avem conditii pentru fotbal! Fotbalul romanesc este umflat cu pompa! Nu sprijinim tinerele talente!

Ca sa nu ziceti ca vorbesc aiurea, priviti fotografiile de joi de la meci! In curand, voi incerca sa fac un articol in care sa va arat cum arata vestiarele in care sute de copii se schimba zilnic!

Trecem la alt subiect, muzica. Melodia Spit – Falling este difuzata des la Radio Deea. A tinut capul de afis al Topului 20 Radio Deea timp de cateva saptamani bune, timp in care toata lumea cauta versurile piesei. Acum este mare hit in cluburi si incepe sa fie difuzata si la posturi de radio mai comerciale. Aseara cineva cu nick-ul “Anathar” a pus versurile pe forumul Radio Deea.
Deci, pentru cei care cauta “Lyrics Spit – Falling”si “Versuri Spit – Falling” am rezolvarea:

How many words I say
Just to convince myself
That you were not my man
Only some kind of friend
You could not share my pain
Cause you don’t feel the same
But love you know is so unexpected thing
But love you know is so a special dream

How many lies I tell
Each time I meet your friends
They talk behind my back
You know that I don’t care
And now I feel so bad
And love you know is so unexpected thing
And love you know is so a special dream
How I’ve been missing you
But now I wish you to

Keep on falling
Keep on falling on me
Keep on falling
Keep on falling on me

Where can I find you now
I’m searching all the town
Tonight I’ll leave my house
Alone I feel so down
How long I’ve cried for you
But now I know that I can’t live with you
And now you know how much I’m loving you

Keep on falling
Keep on falling on me
Keep on falling
Keep on falling on me

And if one day you want to come back to me
Don’t hesitate to hold me tight
You know what I mean
All I want is you

Keep on falling
Keep on falling on me
Keep on falling
Keep on falling on me

All I want is you

Va mai amintiti iarna anului trecut? O iarna foarte plictisitoare cu foarte putina zapada. He-he…vremuri. Imi amintesc ca pe atunci incepea sa imi placa fotografia si am iesit in cateva seri pe-afara la pozat. Anul trecut, centrul orasului Bacau a avut o noua infatisare de craciun: becuri albastre si galbene noi, care sugerau culorile steagului U.E. . Si aprcul a fost imbracat frumos: un brad mare in mijloc, pe care il vedeam zilnic, uitandu-ma pe geam.

Va ofer o poza facuta cu “sapuniera”, vechiul meu aparat, Kodak CX 4300. “Geotag”-ul (locatia) pozei este strada Marasesti din Bacau.


Fotografia va face parte din albumul de poze al orasului Bacau care intentionez sa il fac anul acesta. Albumul va contine poze/panorame din orasul Bacau si va gazdui pozele mele si pozele altor fotografi care vor sa isi expuna fotografiile in acest album. Am strans cateva fotografii de la altii, bineinteles, ei si-au pus copyright-ul pe poza.
In concluzie, cei care aveti/faceti poze din/in Bacau va puteti pune un copyright (scris cu numele/nickul sau numele cu sau fara adresa de mail) pe poza si imi puteti trimite poze.

Lasa un comentariu