Meet & greet cu artiștii de la Armada Night Live

Duminica, 5 Octombrie 2014 | muzica | Comenteaza

Aseară am fost la Arenele Romane pentru Armada Night Live, un eveniment dance pe care îl așteptam de luni bune. Până să vă povestesc pe Urban.ro cum a fost la “al nostru A State of Trance”, vreau să vorbesc puțin despre sesiunea de meet & greet de dinaintea evenimentului, pusă la cale, ca de obicei, de duo-ul Snatt & Vix (promoteri TrancENDancE).

Am avut ocazia să stau de vorbă și să mă fotografiez cu nume care apar în playlisturile mele de ani de zile: Alexander Popov, Susana, Mark Sixma și Alexandra Bădoi.

Foarte de treabă oamenii. Deschiși, zâmbitori, vizibil bucuroși că fanii sunt curioși despre parcursul lor, piesele pe care le pregătesc sau, de ce nu, gigurile lor preferate. Au fost multe întrebări, însă cele care mi-au rămas în memorie sunt cele legate de lucrurile care i-au făcut să se îndrăgostească de muzica trance.

alexandra badoi sixma popov susana kristoferfoto via TranceRomania.com

Dacă Mark Sixma a fost inspirat de Tiesto (sunt născuți în același oraș olandez, Breda), Susana a oferit ca reper turneul Armin Only – Imagine din 2008. Era la început atunci. Alexander Popov a spus că face trance pentru că își dorește să transmită sentimente așa cum au reușit, spre exemplu, piesele trance de pe albumul “Just Be” al lui Tiesto, în timp ce Alexandra Bădoi a recunoscut fără ezitare meritul românilor Snatt & Vix.

La capitolul atitudine, am remarcat în mod special modestia Susanei. Nu numai că e modestă, în ciuda faptului că orice producător trance vrea să o aibă ca feauturing act, dar e și foarte timidă. “Pe scenă reușesc să scap de emoții. Acolo mă simt eu cel mai bine.” De asemenea, m-am convins că pentru Alexandra Bădoi zâmbetul nu e ceva ce apare doar în fotografii și la meteo, ci reprezintă pentru ea o carte de vizită. Radiază de pozitivism!

Alexander Popov, omul care a produs piesa mea favorită pe anul 2013, crede că trance-ul nu moare, ci evoluează. În plus, a spus că influența boom-ului EDM din Statele Unite face muzica trance mult mai versatilă. Mark Sixma, la fel: “Multă lume îmi spune să repet sound-ul unor piese pe care le-am lansat în trecut, însă asta ar fi total plictisitor pentru mine. Fac muzică pentru a descoperi lucruri noi. Nu pot să stau pe loc și să mă repet.“.

Am luat autografe, ne-am fotografiat (selfieee), am mai schimbat două vorbe, după care ne-am luat zâmbetele și am plecat spre Arene. Recenzia de la eveniment e și ea la orizont, așa că țineți aproape!

P.S.: Din păcate, Simon O’Shine n-a ajuns la sesiunea de meet & greet. A avut însă un set demențial dimineață!

Lasa un comentariu