Merg la Londra, la sesiunea de 24h Coca-Cola Music

Miercuri, 16 Martie 2011 | Pareri personale, stiri | 2 comentarii

Sunt foarte incatat sa va anunt saptamana viitoare voi fi la Londra unde voi participa la o sesiune live de studio de 24 de ore, alaturi de formatia Maroon 5. Membrii acesteia vor compune si vor realiza o noua piesa, timp in care imi voi impartasi impresiile cu voi prin live blogging.

Maratonul de 24 de ore al campaniei Coca-Cola Music este o ocazie deosebita pentru mine de a interactiona cu una dintre cele mai iubite formatii din UK si de a vedea pe viu cum o trupa de renume construieste un single menit sa domine topurile. Despre starea mea de spirit nu pot sa va spun decat ca sunt foarte entuziasmat si nerabdator.

Alaturi de mine vor participa si alti bloggeri. Vom pleca luni dimineata, pe 21 martie 2011 si ne vom intoarce joi. Acolo nevom intalni cu bloggeri din alte 20 de tari. Programul include multe evenimente inedite, printre care o vizita la museul British Music Experience si un concert al formatiei One Night Only la Hoxton Bar, plus alte lucruri pe care le veti afla din articolele ce le voi posta de la fata locului, dar si de pe conturile mele de Twitter si Facebook.

Voi veti putea urmari in direct Maratonul de 24 de ore pe site-ul coca-cola.com/music, pe pagina de Facebook Coca-Cola si pe contul de Twitter @CocaCola, mijloace de socializare care vor crea pe 22 martie o retea globala ce va numara milioane de fani ai formatiei Maroon 5. Veti putea sa transmiteti cuvinte, imagini si comentarii ca surse de inspiratie pentru noua melodie sau chiar sa puneti intrebari membrilor trupei si sa le votati propunerile. Totul, in timp real. Fanii din Bucuresti sunt asteptati marti, 22 martie, incepand cu ora 19:00, in Club Maxx pentru a urmari live ce se intampla in studioul Maroon 5 de la Londra.

2 comentarii la “Merg la Londra, la sesiunea de 24h Coca-Cola Music”

  1. Ade 16 Martie 2011 at 20:57 Permalink

    Congrats! 😀

  2. Bita Adi 16 Martie 2011 at 21:40 Permalink

    Asta e foarte tare! Bravo!


Lasa un comentariu