Mesaj către susținătorii mei: mergem înainte!

Sambata, 4 Martie 2017 | Bacau, Pareri personale | 1 comentariu

Vă mai amintiți cum în primăvara anului 2016 mi-a fost respinsă candidatura independentă pentru Primăria și Consiliul Local Bacău de către Biroul Electoral Municipal și că mi-am câștigat dreptul de a fi în competiție la Tribunal, după ce 4 judecători au spus că semnăturile mele sunt perfect valabile?

Ce să vezi, povestea nu s-a terminat. Sistemul politic local, cu ramificații și legături foarte curioase în mediul judiciar, îmi caută nod în papură. Motiv pentru care au început să-mi verifice (din nou!) semnăturile, chiar dacă 4 judecători au spus că sunt ok și că pot candida după ce am stat o lună întreagă în stradă pentru a le strânge împreună cu voluntarii (cărora le rămân recunoscător!).

Pe această cale, îmi cer scuze tuturor celor care au avut sau vor avea neplăcerea de a fi chemați la IPJ Bacău pentru a confirma că au dat cu pixul pe listele mele de susținători de la alegerile locale, scrutin în urma căruia am fost ales consilier local independent cu un procent de 13,61% (adică 7.311 voturi)!

Treaba e clară: îi deranjez, nu mă vor printre ei și ar face orice ca să mă scoată din joc! Se pare că reprezint un pericol pentru mafia politică ce ține acest județ pe loc de ani buni de zile…

Totuși, să chemi zeci, sute de persoane la Poliție, să pui întregul aparat să ducă citații și să interogheze atâția oameni doar pentru că au avut curajul de a semna pentru intrarea unui independent în competiție, e deja prea mult. Toată treaba asta poate fi caracterizată foarte simplu: HĂRȚUIRE!

Eu nu mă las, merg mai departe, indiferent de intimidările la care sunt supus de o perioadă încoace.

strangere semnaturi cristian ghinghes bacau 2016-3

1 comentariu la “Mesaj către susținătorii mei: mergem înainte!”

  1. Anca Radu 5 Martie 2017 at 12:48 Permalink

    Suntem alături de tine! Politica noastră are nevoie de tineri curajoși și bine intenționați!


Lasa un comentariu