Mihai Costi a lansat “tricolorizatorul”

Joi, 19 Noiembrie 2015 | internet | 1 comentariu

În cazul în care vreţi să vă tricolorizaţi fotografia de profil de la Facebook, nu mai e nevoie să apelaţi la un prieten care ştie Photoshop sau să căutaţi tutoriale pe internet. După vreo 2-3 zile de muncă, amicul Mihai Costi, co-iniţiator al Băcăuanii vor piste pentru biciclete, mai nou student la Facultatea de Matematica şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, a lansat o aplicaţie care să vă ajute să faceţi asta.

Povestea din spatele iniţiativei:

News feed-ul meu era plin de steagul Franţei şi, în semn de protest faţă de ipocrizia de pe Facebook, mi-am facut o poză cu tricolorul în Photoshop. Câţiva prieteni m-au rugat sa le fac şi lor asemenea poze, lucru care mi-a dat de gândit: sunt la mate-info, hai sa fac o aplicaţie online care să facă treaba asta automat, cu orice poză. – Mihai Costi

Puteţi accesa aplicaţia aici. Treaba e simplă: selectaţi fotografia peste care vreţi să suprapuneţi tricolorul, o încărcaţi, iar apoi o puteţi descărca sau o puteţi urca direct pe Facebook. Eu am ales să o descarc şi să o postez mai jos, căci nu mă dă pe spate treaba cu steagurile opace de pe Facebook.

P.S.: eu chiar aş numi-o “tricolorizatorul” şi aş lua şi domeniu cu numele ăsta.

tricolor poza profil kristofer

1 comentariu la “Mihai Costi a lansat “tricolorizatorul””

  1. Milea 30 Noiembrie 2015 at 16:40 Permalink

    Multumesc! Am cautat intr-adevar ceva vreme sa te gasesc, sa pot face asta. Ai facut un lucru extraordinar si te felicit!


Lasa un comentariu