Mihai Margineanu, la prima editie a Divanului VIP

Vineri, 26 Noiembrie 2010 | Pareri personale | Comenteaza

Miercuri, inainte de concertele de la balul de la Universitate si din The Stage, Mihai Margineanu, cel care canta “Ma iubeste femeile”, “Gore din Chitila”, “Raluca”, “Jana era croitoreasa”, a acceptat invitatia Divanului Ad-Blog de a venit la prima editie a intalnirilor Divanul VIP

Noi, bloggerii bacauani, vrem sa organizam periodic intalniri amicale si deloc oficiale cu personalitati (vedete din showbiz, politicieni, scriitori, sportivi, etc.). Cu Margineanu ne-am intalnit in The Stage. Relaxat, de gasca, dar putin cam vulgar, Margineanu este un om care se implica in actiuni umanitare si care tine foarte mult la familia sa. Ok, “cine nu tine?” ma veti intreba, dar el a subliniat asta de cateva ori. In linii mari acesta este omul pe care l-am cunoscut la prima editie a Divanului VIP.

Am mai vorbit despre relatiile sale cu diversi oameni politici, despre cum lumea in confunda cu Chilian, dar si despre cariera lui muzicala care se pare ca in ultimul an a suferit o schimbare, in bine, zic eu: canta impreuna cu o trupa. Totul este live.

L-am mai vazut in concert de cateva ori, dar la Balul de la Universitatea “Vasile Alecsandri” a fost pentru intaia oara cand l-am vazut cu trupa. Spectacolul, cu toate ca a fost scurt (40 de minute), a ridicat sala in picioare.

Lasa un comentariu