Minti luminate la Prefectura, dar si la Primarie

Miercuri, 9 Martie 2011 | internet, Pareri personale | 2 comentarii

Avem in imagine copia unei invitatii la o emisiune a unui post de televiziune privat ce a fost trimisa de pe numarul oficial de fax al Prefecturii, catre Primaria Bacau. Nu stiu cat de important este ca invitatia a fost scrisa si trimisa de Laurentiu Botin de la TV Bacau, dar este de observat faptul ca acest lucru s-a intamplat sub ochii sefei Cancelariei Prefectului, cea care are acces la fax. Trebuie sa ai multa minte sa trimiti asa ceva de pe faxul Prefecturii, valabil si pentru realizatorul TV cu pricina, si pentru doamna Zarnescu.

Pe de alta parte, sunt curios cum a ajuns acest fax direct pe blogurile bacauane in mai putin de 3 ore de la trimiterea, respectiv primirea lui. Sunt sigur ca Ionut Tomescu si-a frecat mainile cand a vazut ca invitatia a venit de pe numarul de fax al Prefecturii. Numai buna de scanat si de trimis.

Sunt sigur ca Botin a scris invitatia folosindu-se de un calculator din biroul Prefectului, in graba, cum de altfel cred ca subiectul emisiunii este o idee a unor persoane din acelasi birou din care a trimis faxul. Si Tomescu… cum a vazut ca este invitat la TV Bacau direct din biroul Prefecturii, pac, a si pus invitatia pe mail-ul habar nu am cui.

Foto via ContraSENS.

2 comentarii la “Minti luminate la Prefectura, dar si la Primarie”

  1. Anonymous 9 Martie 2011 at 22:57 Permalink

    minti luminate… cu laterna!

  2. Anonymous 9 Martie 2011 at 22:57 Permalink

    lanterna*


Lasa un comentariu