Miruirea la colt de strada

Joi, 12 Mai 2011 | foto, Pareri personale | 6 comentarii

Se practica la drumul mare. Ca e ok, ca nu e ok ca doi popi sa stranga bani pentru a ‘nspea biserica pe trotuarele orasului, chiar nu vreau sa ma pronunt. Nu de alta, dar dau nastere unor discutii din care voi iesi sifonat. Sifonat de cei “mai catolici decat papa” fanatici care pun pariu ca ma vor intreba cine sunt eu sa ma iau de oamenii in sutana.

Totusi, parinte, ma vezi ca ma grabesc si ca nu iti dau atentie, de ce imi bagi mirul frumos mirositor in fata, ca mai apoi sa imi ceri bani? Cu ce am gresit?

6 comentarii la “Miruirea la colt de strada”

 1. serj 13 Mai 2011 at 01:43 Permalink

  ” Totusi, parinte, ma vezi ca ma grabesc si ca nu iti dau atentie, de ce imi bagi mirul frumos mirositor in fata, ca mai apoi sa imi ceri bani? Cu ce am gresit? ”

  Genial

 2. M 13 Mai 2011 at 08:49 Permalink

  Is curios daca cei 2 sunt preoti adevarati. Au o adevarata masinarie de marketing pusa la punct. Muzica bisericeasca, mir moaca, ba chiar si iconite .

  Probabil strang intr-o zi de munca cat toate celelalte maicute (care folosesc metoda clasica cu icoana in mana si privirea blajina).

  Doamne ajuta!!!

 3. parazitul 13 Mai 2011 at 09:30 Permalink

  ii vad si eu zi de zi cand plec de la munca si nu prea cred ca e legal ce fac si nu m-am oprit niciodata chiar de erau in stare sa ma miruiasca cu japca.Pentru ce sa mai mergem la munca? Facem si noi ca ei

 4. Murgeanu 13 Mai 2011 at 23:22 Permalink

  Crede si nu cerceta (!?)

 5. ion-ion 15 Mai 2011 at 11:11 Permalink

  Arhiepiscopia Romanului si Bacaului interzice astfel de practici ! Bani pt. biserici se colecteaza numai in biserici. Concluzie : excroci ! intrebati-i de acte !-nu de la cine stie ce ONG,ci de la unitatea superioara de cult.


Lasa un comentariu