Miting, maine, in Bacau

Luni, 4 Octombrie 2010 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Comunicat oficial:

Partidul Ecologist Roman, filiala Bacau organizeaza marti, 5 octombrie 2010, ora, 18.00, in Piata pietonala din fata Casei de cultura, o intalnire intre TOTI bacauanii care se simt afectati de distrugerea continua a spatiilor verzi din Municipiul Bacau care duce implicit la degradarea continua a starii de sanatate a noastra, a tuturor.

Sunt invitate ONG-urile, persoanele care sunt direct afectate in aceasta perioada (vezi str. Panselelor si reportajul de la 1TV Bacau), cei care locuiesc langa Cascada (acolo se vor distruge circa 2500 mp de spatiu verde si se vor taia in jur de 100 copaci) vezi actiunea celor de la Iubim Natura), persoanele care prin noile lucrari de termoficare vor fi afectate (vezi articol Desteptarea).

Maine vom inainta o scrisoare la Primaria Bacau (Scrisoare catre Primaria Bacau pentru spatiile verzi) prin care ne vom anunta intentiile declarate in randurile de mai sus.

Arata practic ceea ce vrei sa schimbi. Te asteptam!

Se lasa cu bataie?

Update: mitingul nu poate fi spontan, asa cum am primit in comunicat, deoarece este programat.

2 comentarii la “Miting, maine, in Bacau”

  1. ovidiu 4 Octombrie 2010 at 13:02 Permalink

    Cum sa fie programat maine un "miting spontan"? Exprimarea e antologica!

  2. Suciu Florin 4 Octombrie 2010 at 13:34 Permalink

    Nu se va lasa cu nicio bataie :) Orice disputa trebuie rezolvata pe cale amiabila, folosind non-violenta. Combatem abuzul prin metode civilizate.
    Va astept maine pe toti!
    Suciu Florin


Lasa un comentariu