Mitul camerelor video si foto profesionale

Duminica, 10 Iulie 2011 | foto, Pareri personale | 6 comentarii

Azi in Bucuresti va concerta Bon Jovi. Spectacol va avea loc in Piata Constitutiei, incepand cu ora 20:00. Dar nu despre concert vreau sa vorbesc, ci despre restrictiile impuse de organizatori. “N-au voie cu sticle, cu obiecte contondente şi, foarte important, nu au voie cu aparate foto sau video profesionale”, a declarat Lenţi Chiriac pentru Realitatea TV.

Chestia asta cu camerele video sau foto profesionale ma omoara. Cum isi dau seama cei de la intrare, care au datoria sa verifice mii de oameni in cateva ore, ca am la mine o camera foto profesionala? Daca e neagra si are aspect de DSLR, inseamna ca e si pro? Acum tot omul are un DSLR pe care putini stiu sa il foloseasca, fie el si entry-level.

Aceeasi mentalitate o au si cei de pe strada. Cum te vad cu un dispozitiv mai mare in mana, cum te intreaba de la ce televiziune sau de la ce ziar esti. Repet, tot omul are acum DSLR si chiar nu vad de ce nu as avea voie sa fac fotografii stand printre spectatori la un concert precum cel de astazi. Ce-i drept, fie vorba intre noi, organizatorii au legitimitatea de a-mi interzice orice, mie, ca spectator.

6 comentarii la “Mitul camerelor video si foto profesionale”

 1. UN SMEKER 10 Iulie 2011 at 17:55 Permalink

  hai ca mergi la bon jovi ca sa ti pese

 2. @Silviu 10 Iulie 2011 at 18:33 Permalink

  Am auzit si eu astazi chestia asta la radio cu aparatele foto profi . Deci eu ca amator am voie nu ?:) cu aparatul foto neprofesional nu? cam asta am inteles eu

 3. Murgeanu 10 Iulie 2011 at 18:40 Permalink

  Aseara am fost in club cu dslr-ul in mana. Am devenit fara sa vreau “fotograful clubului” :)).

 4. Anonim 11 Iulie 2011 at 20:27 Permalink

  Tricou :)

 5. adrian 13 Iulie 2011 at 09:34 Permalink

  Am patit si eu la finala cupei romaniei. am stat o ora si am trecut de 3 filtre de jandarmi ca sa ajung la poarta, sa-mi bag biletul si sa ma trezesc cu un gog de la BGS care sa-mi spuna ca nu am voie cu camera, pentru ca e profesionala. I-am zis ca nu e si m-a intrebat daca se da jos obiectivul. Astia suntem.


Lasa un comentariu