Mitul Nestea

Marti, 16 August 2011 | Pareri personale | 11 comentarii

Inca mai rad si sunt amuzat de cei care spun ca Nestea este o licoare superioara unor bauturi precum Coca-Cola, Mirinda sau Frutti Fresh. Costa cu un leu mau mult si, spun devoratorii de Nestea, (se) merita. Pacat ca la mijloc se afla o campanie buna de marketing, dar si ca in general consumatorul de bauturi racoritoare se lasa amagit de ceea ce da pe gat.

Am o noutate! Nestea este la fel de chimic precum Coca-Cola. De fapt, cand iti este somn, cand vrei sa iti potolesti setea ori vrei sa te hidratezi, cel mai recomandat lucru este sa bei apa plata rece. Jumatate de litru de apa plata rece face minuni si este echivalentul a doua energizante care de obicei “isi bat joc” de ficatul si de stomacul oamenilor.

PS: Exista si Nestea la plic, mai nou.

11 comentarii la “Mitul Nestea”

 1. Daniel 16 August 2011 at 12:37 Permalink

  În general nu consum sucuri cu acid, iar ca să nu beau apă simplă atunci când ies pe undeva, prefer Nestea Lemon. Sunt conştient că e tot un produs chimic, la fel ca şi alte băuturi, dar nu consum zilnic.

 2. Daniel 16 August 2011 at 12:44 Permalink

  Energizantul are alt scop decat apa sau Nestea-ul.

 3. Miha 16 August 2011 at 12:57 Permalink

  Nu degeaba prefer sa beau o Cola sau Fanta decat sa beau un ceai care mai bine mi-l fac si singura acasa si are un gust mult mai bun.

 4. Daniel 16 August 2011 at 13:03 Permalink

  @Miha…faci un ceai mai bun decat Nestea-ul cu mango si ananas? Daca da, kudos for you! 😀

 5. Ingineru` 16 August 2011 at 14:08 Permalink

  acu ti`ai dat seama cristinel ca nestea`ul e “la fel de chimic precum Coca-Cola” ???
  the future drink is: apa plata cu lamaie 😉 sau minerala cu lamaie … vittel sa fie bauta pe terasa la cafea cu lapte (da nu cred ca este) sau pe terasa la bourbon asa ca baietii buni ai bacaului etaland in fata cafenelei si bolidul super-smecher

 6. Flavia 16 August 2011 at 14:29 Permalink

  Fan Lipton Ice Tea forever :) asta cand nu am timp sa imi prepar unul acsa :)

 7. Madalin Blidaru 16 August 2011 at 14:39 Permalink

  Pentru a dovedi cat de chimic este nu trebuie decat sa citesti ingredientele de pe ambalaj si sa dai un search pe Google.

 8. Andrei 17 August 2011 at 23:22 Permalink

  nu este ceva nou ca exista Nestea la plic.

 9. dogu 19 August 2011 at 19:03 Permalink

  Nestea nu este un ceai, este un suc cu aroma de ceai la fel cum fanta de portocale este un suc cu aroma de portocale.Nestea nu contine nici macar 1gr de ceai ,fie el verde ,negru ,roz , de soc sau , lamaie stoarsa.

 10. DAny 31 August 2011 at 02:30 Permalink

  Eu beau nestea cam mult .. recunosc , oarecum am cam dat in ” dependenta ” . Si este clar ca toate lucrurile ce le consumam sunt chimice/nesanatoase … asa ca nu ar trebuii sa va mirati de nimic … in panificatie e faina de oase , in salamuri si pateu/cremvusti/parizer …se toaca orice .. e jale , exemple sunt destule . Asta e … cea mai sanatoasa este apa oricum .. care ironic fiind , contine si aia clor cu galeata . Eu nu voi mai verifica reply-ul pentru ca intamplator am ajuns la discutia asta interesanta .. Va urez o viata frumoasa si sanatoasa !


Lasa un comentariu