Momente şi poveşti din ultimele luni

Joi, 9 Februarie 2012 | foto, Pareri personale | Comenteaza

Cred că deja ştie tot internetul că aseară mi-am făcut curăţenie în cameră. Printre mormanele de hârtii şi mape pe care le-am aruncat sau pe care le voi duce la sediul CJE Bacău, am găsit câteva lucruri care mi-au adus aminte de întâmplări cheie în viaţa mea. Le-am fotografiat şi le aveţi mai jos, însoţite de explicaţiile cuvenite.

Să le luăm pe rând.

1. Unul dintre mesajele pe care le-am primit de la “prietenul secret”. Acesta a venit împreună cu un ou Kinder care mi-a amintit de copilărie.

2. Lista cu care am centralizat stadiul în care se află alegerile pentru Consiliul Şcolar al Elevilor în fiecare instituţie de învăţământ din judeţul Bacău. Atunci au fost trei-patru săptămâni infernale pentru mine, pline de stres, mii de minute la telefon, sute de mail-uri. Păcat că din vechea generaţie a CJE Bacău s-au implicat foarte puţini oameni. Fără să par lipsit de modestie, eu am dus greul. Mi-am dorit să existe alegeri corecte în fiecare liceu şi nu m-am lăsat până nu s-a întâmplat asta (vezi cazul Alecsandri!).

3. Harta Veneţiei. În octombrie am fost pentru a doua oară aici, cu ocazia proiectului Cultural Identity in a Worldwide Classroom. A fost ceva special pentru că a plouat şi am tras nişte cadre extraordinare, dar şi datorită faptului că am avut lângă mine prieteni şi profesori foarte dragi mie.

4. Ca bonus, care dintre afirmaţiile de mai jos credeţi că este falsă, în ceea ce mă priveşte? PS: este un energizer de cunoaştere pe care l-am făcut la Drobeta Turnu-Severin.

5. Rezultatul unei şedinţe a CJE Bacău: repartizarea observatorilor pentru alegerile din Consiliul Şcolar. Nu a fost respectată în totalitate, însă aveam ceva de la care să plecăm. Ţin minte că atunci ţineam neapărat să candidez la preşedinţia CJE Bacău, chiar dacă eram clasa a XII-a. Toate speranţele mele s-au dus când a sosit metodologia care spunea că elevii aflaţi în an terminal nu au dreptul să candideze. Ciudat, căci acum CNE-ul “se mândreşte” cu un preşedinte aflat în clasa a XII-a, la Buzău.

6. Biletul cu care am intrat la evenimentul The Mission cu Armin van Buuren, ce a avut loc pe 15 octombrie la Sala Polivalentă. Memorabil. Recenzia mea o găsiţi pe Urban.ro (tracklist, poze, filmări, impresii).

7. 15 ani de Club Zebra.

8. Este cea mai frumoasă invitaţie pe care am primit-o vreodată la un bal. Foto: Balul Bobocilor de la Ferdinand.

Lasa un comentariu