Monolog.

Vineri, 15 Iunie 2007 | Bacau, muzica, Pareri personale, Radio Deea, stiri | 7 comentarii

Imi place de Andrei Gheorghe , imi place emisiunea lui , imi place cum vorbeste, imi place cum critica si imi place monologul lui de la emisiunea Ultima Ora de pe Realitatea.

Hai sa bag un monolog….

Anul acesta de 1 Iunie m-am distrat pe cinste : concerte super , multa muzica house , spectacol frumos marca Voltaj, a venit favoritul meu Dj Andy , Vali Barbulescu m-a rupt in doua cu setul lui , am ras cand a venit Corina de am rupt, ea tot timpul are probleme cu microfonul , nu da autografe , nu is respecta fanii, a primit destule injuraturi .

La vale , mai pe la Decebal vedeam rockeri, punkeri cum se dadeau cu capul de asfalt stiind ca zilele de 1 iunie aduc aproape numai dj pe scena din Bacau. Sora mea m-a contrazis si mi-a spus ca le place si lor deoarece si la house pot da din cap. Va spun eu ca daca le pun o melodia cen Oxia – Domino , nu scap injurat timp de o luna incontinuu.

Am vazut care-i treaba pe-aici: nu ai cum sa le pui mult house mai ales minimal si electro cum a pus Barbulescu si Andy afara de Slow Down si For the 1st time , deoarece multi dintre manelistii care asculta absolut toate genurile de muzica (eu le zic pokemoni) , cauta maneaua si muzica mai comerciala. Am observat asta in momentul in care a venit Voltaj, desigur.

Saracul Dj Andy a dat doar 2 autografe , el fiind cam necunoscut prin multimea de Gutisti, Adriani si Salami. Domnu` Andy, cin-te stie , stie . Imi place extrem de mult noua melodie a lui , un remix de la o melodie populara cu influente electro si minimal. Se numeste Dj Andy – RuptureWort . O caut de nebun , o cauta multi , dar nu o gasim, ca mai toate melodiile lui care greu mai apar la negru…

update : Am pus-o aici, dar doar ca streaming.

7 comentarii la “Monolog.”

 1. Anonymous 15 Iunie 2007 at 19:54 Permalink

  nu isi repecta:-j

 2. Anonymous 15 Iunie 2007 at 21:28 Permalink

  manelistii care asculta absolut toate genurile de muzica (eu le zic pokemoni)… ma skuzi dak itzi zic k aia care asculta muzik populara k tine nu mai sunt de mult la moda dar in fine…by *Pickaciu

 3. Anonymous 15 Iunie 2007 at 21:35 Permalink

  ceva special din partea ta…te’ai gandit si u sa faci altceva dekt sa stai in fatza calculatorului? si eu care credeam k traiesti p blog:-j ar trebui sa’mi cer skuze fatza de tine dar ink nush la ce ora se culca maimutzele asa k mai astept;)

 4. kristofer93 15 Iunie 2007 at 22:07 Permalink

  Nu stau sa imi pun mintea cu un prost ca tine dupa cum se vede. Uita-te pe forumul Radio Deea dupa kristofer93 si iti dai seama ce tip de muzica ascult. Vezi ca esti un incult si nu stii sa vorbesti romaneste. Detest persoanele care vorbesc cu k si fel d efel de caractere de astea tot de pokemoni. Mai urasc oamenii care pun caractere de astea gen (:X:*), in contexte care cuprind doar cuvinte. In momentul in care acel semn (:X) se transforma in imagine, atunci mai spun. Altceva : uita-te mai ciudatule prin centru, saptmanal ca ai sa ma vezi. Daca nu ma cunosti prea bine nu iti da cu presupusul la adresa mea! Faza cu maimutele nu o stiu. Si apropo : este usor sa te descopar, ceea ce nu imi trebuie in mod deosebit pentru ca nu bat un incult doar pentru ca face ce stie mai bine, sa isi bata joc de oameni fara sa stie .

 5. vim80 16 Iunie 2007 at 09:36 Permalink

  prietene,esti supertare,am citit plin de curiozitate blog-ul tau si chiar daca sunt de moda veche si iubesc carbunele si hartia sper ca pasiunea ta pt.adevar si normalitate sa iti indrepte pasii spre ceva de viitor pt.tine,si nefiresc de optimis sunt cand postez urmatoarea asertiune “Flerul tau pentru adevar nu se va degrada odata cu inaintarea in varsta si cunoasterea,descoperirea valorilor false ce sunt imbratisate de umanitatea contemporana”.
  Be cool ,be u. VIM80

 6. eu 26 Iulie 2007 at 23:34 Permalink

  singurul pokemon esti tu !

 7. vim80-eu 26 Iulie 2007 at 23:37 Permalink

  ma vim de cand exista normalitate cine spune cine si ce e normal?
  nu exista un etalon fix pt normalitate ! fiecare e normal pt el!


Lasa un comentariu