MOS – Filterama (Moonbeam Remix)

In aceasta seara ma simt cam rau, am racit putin si nu am cum sa va ofer o prezentare a MOS sau Moonbeam. Despre Moonbeam se stiu extrem de multe, proiectul muzical este format din doua persoane din Rusia, au si un label „Moonbeam Music„, au emisiune la Proton Radio iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri.

Una dintre cele mai recente este MOS – Filterama (Moonbeam Remix), o melodie destul de acida pentru genul in care este incadrata, progressive house. Piesa a fost lansata pe 2 septembrie 2008 in format digital la labelul Vibrating Balance. Melodia a intrat astazi in topul meu personal!

Va reamintesc ca incepand de maine 27 septembrie 2008, veti putea auzi „Unity in Diversity” with kristofer de la 20:00 la 22:00 in fiecare sambata, intr-un set de doua ore! Detalii pe RadioDEEA.ro si in articolul de aici! Piesa pe care v-am prezentat-o mai sus si o puteti asculta mai jos, face parte din setul de doua ore pe care il puteti auzi maine seara. Cred ca este piesa de rezistenta a setului, fiind cea mai acida si mai nedansabila din mix, cum spun unii. Conform conceptului, veti putea auzi in set multe melodii vocale cu ritm electro, progressive, trance si putin tech house!

Acum va las sa ascultati MOS – Filterama (Moonbeam Remix), o piesa foarte buna! Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *