Necazurile lui Arleqino – o sceneta marca Clubul Smart, cel mai bun eveniment Bacau 600 (28 poze)

Miercuri, 8 Octombrie 2008 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 2 comentarii

Spuneam ieri ca…Pana in acest moment, festivalul “Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600” care poate fi de-acum numit si “Saptamana Bacaului” a avut ziua de sambata (ziua a III-a, 4 octombrie) care a fost cea mai buna, dupa parerea mea.

Sambata la pranz intre 11:30 si 14:00 am fost in Piata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” si am asistat la “Necazurile lui Arleqino”, o sceneta/piesa de teatru intrepretata perfect de tinerii actori ai Clubului Smart, regia si scenariul fiind realizate de Augustin Mihaila!

Distributia:
Arleqino………… Ioana Stan
Pantalone……….Mircea Dubenco
Cintio……………..Dan Uricaru
Pirandolina…….Corina Riglea
Colombina…….. Ioana Mare
Capitano ………. Liliana Radu
Izabel……………. Diana Dubenco
Tartaglia……….. Viali Munteanu
Tobosarul……… Alexandra Huluba

Felicitari lui Augustin si Clubului Smart, dar mai ales tinerilor actori care au fost extraordinari! Acord acestei scenete titlul de cel mai bun eveniment al festivalului Zilele Bacaului – Bacau 600!
Pentru ca imi place sa pastrez ce am mai bun pentru sfarsit, jos sunt 28 de fotografii si un video cu intreaga sceneta!2 comentarii la “Necazurile lui Arleqino – o sceneta marca Clubul Smart, cel mai bun eveniment Bacau 600 (28 poze)”

  1. Anonymous 9 Octombrie 2008 at 10:56 Permalink

    Un spectacol frumos cu copii frumosi, intr-o piata frumoasa… pacat de vremea urata care a tinut oamenii in casa la sfarsitul de saptamana a Bacaului. Poate reeditati reprezentatia la MALL sau Real, intr-un spatiu mai populat chiar si in aceste zile cu conditii meteo incerte. Este minunat sa vezi ca mai exista entusiasm la acesti copii care s-au desprins de net pentru multe ore de repetitii.

  2. Clubul SMART 9 Octombrie 2008 at 13:52 Permalink

    Multumim KRISTOFER93.com pentru acest articol. Cei interesati de activitatea clubului SMART pot accesa http://clubulsmart.blogspot.com/ .


Lasa un comentariu