Cosmin Necula și-a păcălit alegătorii și acum majorează taxa de salubritate de la 6 la 10 lei

Miercuri, 5 Decembrie 2018 | Bacau | 1 comentariu

Vă mai amintiți când în 2015 și 2016, înainte de campania pentru alegerile locale, deputatul Cosmin Necula defila cu mii de semnături pentru reducerea taxei de salubritate în Bacău la 5 lei/apartament/lună, complet în afara atribuțiilor sale de parlamentar și în afara calendarului stabilit în ADIS?

Zilele acestea, primarul Necula, lansând taxele și impozitele locale pe anul 2018 în dezbatere publică, le face o surpriză celor care l-au votat, dar și nouă: taxa de salubritate crește de la 6 lei la 10 lei/persoană. Deci pe persoană, nu pe apartament, cum greșit susținea în 2015-2016 pe fondul unui populism descreierat. Măcar să aibă tăria să iasă public și să le spună alegătorilor săi dezamăgiți că acea petiție a fost o cacealma electorală.

Așadar, adăugăm o promisiune încălcată la catalog.

Asta după ce timp de jumătate de an, primăria pe care o conduce nu a plătit niciun leu către Eco Sud pentru depozitarea gunoiului la noul depozit ecologic, chiar dacă în tot acest timp noi, cetățenii, ne-am făcut datoria de a plăti la timp taxa de salubritate. Eram cât pe ce să rămânem îngropați în gunoaie fix de sărbători din cauza impotenței administrative a acestor oameni iresponsabili.

necula petitie

1 comentariu la “Cosmin Necula și-a păcălit alegătorii și acum majorează taxa de salubritate de la 6 la 10 lei”

  1. Kros 6 Decembrie 2018 at 17:04 Permalink

    Nu sant fanul lui Necula.Am insa o alta problema pe care vreau sa atrag atentia.Cetatenii acestui oras nu au nici o obligatie de a tine orasul curat? Daca in fata blocului trebuie sa mature angajatii din primarie,daca in fata magazinelor nu-si fac angajatii magazinelor curat,daca trotuarele nu sant intretinute de proprietarii terenurilor de langa,daca gunoiul nu se preda selectiv,daca societatea de salubritate nu colecteaza containerele selectiv.Atunci trebuie sa platim mai mult.Vrem oras curat? Sa platim.Eu vreau oras curat.Primarul sa faca bine sa nu mai dea atatea ajutoare sociale si sa-i scoata pe unii la treaba.


Lasa un comentariu