Neprofesionalismul are o nouă definiție locală: Tele 1 Bacău

Miercuri, 24 Februarie 2016 | Bacau | 1 comentariu

După ce ne-a demonstrat fără drept de apel că se poate numi foarte ușor “Luchian TV“, televiziunea condusă de Sebi Șufariu (jurnalist și în același timp PR de campanie electorală la PNL) recidivează pe Facebook.

Zilele trecute, pe pagina Tele 1 Bacău a apărut cică un editorial care n-are mare legătură cu ce se întâmplă la nivel local. Fiind glumeț din fire, am comentat ironic “super știre din Bacău”.

Staff-ul Tele 1 Bacău mi-a dat imediat replica, incluzând în răspuns cuvinte precum “obrăznicuț” și “băiețică”. Am înțeles: apetența pentru diminutive a foștilor angajați ai 1 TV Bacău e mare. După care am făcut o remarcă: “ce limbaj neprofesionist”.

IMG_0975

Concluzia Tele 1 Bacău a fost mirifică: “Marș de aici”, la pachet cu un block. Apreciez materialele jurnalistice în general, însă celor de la Tele 1 Bacău chiar nu aveam de ce să le dau like. Pentru mingile la fileu ridicate unui candidat/partid? Nu, mulțumesc! Chiar sunt curios dacă această televiziune va mai există după alegerile din acest an. Tind să cred că acest post (și nu numai) a fost deschis exact în ideea că urmează 2 campanii electorale și că cineva are nevoie de o goarnă. La fel cum au fost înființate și finanțate anumite asociații “comunitare” și “colorate”. Dar despre ele voi vorbi altă dată, lucrez la un material în acest sens.

În fine, am două nelămuriri. Tele 1 Bacău are licență? Dacă da, în ce pungă emite? Mulțumesc!

tele 1 bacau sediu

1 comentariu la “Neprofesionalismul are o nouă definiție locală: Tele 1 Bacău”

  1. Ano Ano Anoniim 24 Februarie 2016 at 15:54 Permalink

    Kristofer, astia nu merita bagati in seama. Nu-i vezi ca 4 ani nu au scris nimic si toti s-au apucat taman acum sa fie activi… poate poate prind un loc caldut langa noul primar. Astia nu sunt jurnalisti, ci paraziti ai politicienilor care nici macar sfaturi bune nu dau. Fraieri sunt cei care ii finanteaza. Ma rog, tu continua ce faci ca faci bine!


Lasa un comentariu