NoiDoi @ Club Extrem – Focsani, 26 Septembrie 2008

Luni, 22 Septembrie 2008 | internet, muzica, stiri | Comenteaza

NoiDoi este un proiect muzical format din doi dj din Bacau: Dj B Noise si Robyn Mass. Ei vor mixa pe 26 septembrie 2008 in Club Extrem din Focsani, in cadrul tech-no-night.

Info:
iDJ Booking & Club Extrem, Focsani prezinta tech-no-night : NoiDoi
Main: NoiDoi (iDJ Booking)
Warm Up: DJ Banana

Parteneri media : kristofer93.com, djbox.ro, beatfactor.ro, pubbing.ro, techno.ro, 25h.ro, sofresh.ro, time4music.ro, electroarea.ro, nights.ro, fotoclubbing.ro, studentie.ro, yazee.ro, anyplace.ro.

Club Extrem este situat pe strada Republicii nr. 6 din Focsani. Reservari la tel: 0742 086 446

Mai jos puteti vedea afistul aferent evenimentului si biografia proiectului “NoiDoi”!


Biografia NoiDoi:

Proiectul agentiei iDJ Booking, NoiDoi, s-a lansat oficial la Next Level, la Radio 21, in editia de joi 24 Iulie 2008 la invitatia lui DJ Optick, artistii dezvaluindu-si cu aceast ocazie identitatea.

NoiDoi, reprezinta un nume pur romanesc, care a fost tinut confidential pana in prezent. A luat nastere in urma cu 3 luni si este format din 2 artisti/DJ, si anume : B Noise si Robyn Mass.

Productiile NoiDoi, au fost ascultate de multi artisti romani care si-au exprimat interesul deosebit pentru acest proiect in urma auditiei pe pagina de myspace. Printre ei se numara si Vali BARBULESCU, care a avut 3 piese produse de NoiDoi in setul de la Liberty Parade 2008.

Se bucura de un mare success la Liberty Parade 2008, unde Vali BARBULESCU a avut 3 piese produse de NoiDoi in setul sau. Acesta, impreuna cu DJ Optick sunt singurii artisti romani care au in exclusivitate piesele produse de NoiDoi, productii care beneficiaza de nume pur romanesti : Pasarica, Aspirina, Left Ri, etc.

Doua saptamani mai tarziu sunt invitati la MTV pentru primul interviu in exclusivitate dat unui post de televiziune din domeniu.

Proiectul agentiei iDJ Booking, NoiDoi, s-a lansat oficial la Next Level, la Radio 21, in editia de joi 24 Iulie 2008 la invitatia lui DJ Optick, artistii dezvaluindu-si cu aceast ocazie identitatea. Setul invitatilor a continut doar productii proprii, mixate de NoiDoi.

La scurt timp dupa aparitia proiectului, a fost deja semnat un contract cu Material Series, Grecia avand sprijinul lui Mihalis Safras. Primul EP va fi lansat oficial in noiembrie 2008 si va contine 3 productii : Pasarica, We Love Circoloco si Left Ri. Cel de-al doilea a fost anuntat pentru Ianuarie 2009 si va contine Gasoline si Chicas Latinas. Cele 2 EP-uri vor fi lansare pe suport Digital, C.D. si Vinyl.

Mathias Kaden, Mark Broom si Mihalis Safras si-au anuntat deja intentia de a produce remix-uri pentru cele 5 piese care vor fi lansate in primele 2 EP-uri, urmand ca ele sa fie incluse pe cel de-al III-lea EP, care va fi lansat in al 2-lea trimestru al anului 2009.

Productiile autohtone ale celor doi contin si 2 remix-uri pentru Joy Kitikonti – Joy Energizer si Brothers Vibe – El Baile. Ele pot fi ascultate pe http://www.myspace.com/noidoiro . Inregistrarea emisiunii, o puteti gasi aici: http://www.djbox.biz/Download/details.php?file=563

Lasa un comentariu