NoiDoi mixeaza la doua party-uri in Bacau pe 16 si 17 octombrie 2008

Joi, 16 Octombrie 2008 | Bacau, muzica, stiri | Comenteaza

NoiDoi este un proiect muzical format din doi dj bacauani: Dj B Noise si Robyn Mass. Proiectul NoiDoi are in acest sfarsit de saptamana doua party-uri in Bacau:

  • Joi 16.10, Khemia Club Prezinta: Tech-No-Night cu bauturi la promotie, intrare 5 Lei
  • Vineri 17.10, Club Opium Prezinta: Jack Daniels Party cu multe promotii, animatoare si concursuri, intrare 5 Lei

Ambele party-uri se anunta a fi incendiare, sa vedem cine poate sa duca doua petreceri una dupa alta si sa vada proiectul NoiDoi mixand si joi si vineri seara!

Ca sa va faceti o idee despre stilul abordat de NoiDoi, va ofer spre auditie o piesa de-a lor, mai exact un remix la celebra piesa Ricardo Vilallobos – Fizheuer Zieheuer – NoiDoi Remix! Auditie placuta!

URL (NoiDoi Myspace): http://www.myspace.com/noidoiro – click!

Biografie NoiDoi:

Proiectul agentiei iDJ Booking, NoiDoi, s-a lansat oficial la Next Level, la Radio 21, in editia de joi 24 Iulie 2008 la invitatia lui DJ Optick. Setul invitatilor a continut doar productii proprii, mixate de NoiDoi.

NoiDoi, reprezinta un nume pur romanesc, care a fost tinut confidential pana in prezent. A luat nastere in urma cu 3 luni si este format din 2 artisti/DJ, si anume : B Noise si Robyn Mass.

Productiile NoiDoi, au fost ascultate de multi artisti romani care si-au exprimat interesul deosebit pentru acest proiect in urma auditiei pe pagina de myspace. Printre ei se numara si Vali BARBULESCU, care a avut 3 piese produse de NoiDoi in setul de la Liberty Parade 2008.

La scurt timp dupa aparitia proiectului, a fost deja semnat un contract cu Material Series, Grecia avand sprijinul lui Mihalis Safras. Primul EP va fi lansat oficial in noiembrie 2008 si va contine 3 productii : Pasarica, We Love Circoloco si Left Ri. Cel de-al doilea a fost anuntat pentru Ianuarie 2009 si va contine Gasoline si Chicas Latinas. Cele 2 EP-uri vor fi lansare pe suport Digital, C.D. si Vinyl.

Mathias Kaden, Mark Broom si Mihalis Safras si-au anuntat deja intentia de a produce remix-uri pentru cele 5 piese care vor fi lansate, urmand ca ele sa fie incluse in cel de-al III-lea EP, care va fi lansat in al 2-lea trimestru al anului 2009.

Productiile autohtone ale celor doi contin si 2 remix-uri pentru Joy Kitikonti – Joy Energizer si Brothers Vibe – El Baile. Ele pot fi ascultate pe myspace dand click AICI.

Lasa un comentariu