Nu dai, nu ai. Cazul străzii Prelungirea Bradului

Luni, 6 Mai 2019 | Bacau, stiri | 2 comentarii

Deștepții care conduc azi Primăria Bacău se întreabă de ce niciun constructor nu s-a prezentat la licitația pentru reabilitarea străzii Prelungirea Bradului.

Nici un constructor nu a prezentat o ofertă. Drept urmare, vom vedea dacă mai scoatem la licitație sau nu – a declarat managerul public Romică Chindruș pentru Ziarul de Bacău

Am o foarte simplă și banală explicație pe care o voi îmbrăca într-o-ntrebare: dacă ați conduce o firmă de construcții, v-ați băga la o licitație pentru o stradă care nu are finanțarea asigurată?

În Bugetul local pe anul 2019, poligonul (că stradă nu-i mai poți spune de ceva vreme) Prelungirea Bradului figurează cu fabuloasa alocare financiară de 317.000 lei, adică 7% din valoarea totală estimată de 4,5 milioane lei.

Bine că sunt bani pentru promovare și publicitate, adică propagandă pentru conducătorul mult iubit din fruntea primăriei: 1,4 milioane lei.

prelungirea bradului bacau

2 comentarii la “Nu dai, nu ai. Cazul străzii Prelungirea Bradului”

  1. Mirel 6 Mai 2019 at 14:38 Permalink

    1,4 milioane – WHAAT?
    Dar unde face promovare, la CNN?

  2. IonutS 10 Mai 2019 at 13:33 Permalink

    CRISTI nu din cauza bugetului nealocat nu s-a prezentat nimeni.cauza este OUG 114 si modificarile salariale din domeniul construcțiilor.


Lasa un comentariu