Nu sting nimic in Ora Pamantului

Azi e Earth Hour 2010. Ideea in sine e misto, dar nu atat de mult incat sa ii dau mare importanta. Nu ma incalzeste cu nimic. Toti idealistii lauda sus si tare aceasta initiativa de imagine, cu toate ca unii fac bani grei de pe urma acesteia.

Cred ca daca as fi naiv, as stinge lumina si as scoate toate aparatele electrice din priza. Dar nu sunt, deci nu sting nimic, nici macar o secunda. Nu vreau sa se inteleaga ca ii cataloghez drept naivi pe toti cei care sting lumina la 20:30. Actiunea de a te alatura campaniei e naiva.

Salveaza Ora Pamantului planeta noastra? Normal ca nu. Stiti ce mi-a zis ieri un prieten? Ca Ora Pamantului e buna pentru sex. Oare ajunge sau facem Earth Hours?

Sunt un prost ca nu sting lumina, asa-i?

15 thoughts on “Nu sting nimic in Ora Pamantului

 1. 🙁 Tipic 17 ani , asa vrea sa vb cand ai sa 37 si poate 1-2 kinderi , bafta si mai ai timp de gindire 20 de min

 2. ai facut-o de cacao la faza asta 😐

  daca stingi lumina.. o stingi pt tine, pt pamant, nu pt oras, nu pentru primar, nu pentru reclama, nu pentru bani 😉

 3. @biLoo: las' ca mai are si Kristofer niste accese din astea rebele contra tot, gen Radu de la A.C. (nu pun link la blogu' lui ca nu se cade, daca vrea Kristofer il gaseste si singur).

 4. Puteai sa pastrezi pentru tine lucrul asta. Dar pare ca tu cauti cearta si mai ales critici la adresa ta…. Nu te mai plange ca se ia lumea de tine si ca te injura pe strada "elevii de la liceele de prestigiu". Faci ce faci si ajungi sa enervezi pe cineva… 😉

 5. Stinge lumina…ca sa rupem noi liniile energetice cu productia industriala grea in Earth hOur

 6. Mucea, salvarea Pamantului nu consta in nefolosirea unor lucruri, ci in reciclarea lor. Stii cat consuma calculatorul tau? Dar becurile?
  Spiritul civic la tine e in plop…

 7. Nu inteleg de ce va luati de el pentru decizia lui… eu unul sunt de acord ca tot rahatul asta cu ora pamantului este o porcarie.

 8. @ImChannahAndIveLeftMyTown:
  1.Vorbeste frumos!
  2.Calculatorul meu consuma curent electric pe care il platesc, deci nu vad care-i problema. Sa nu mai deschid calculatorul? Asa salvez planeta? Cu becurile, la fel.
  3.Ma scutesti cu "spiritul civic"?

 9. stati mai oameni buni..pustiul abia a castigat…ce sa mai,trebuie sa luam de bun tot ce scrie!inteleptul,moralistul suprem!cah…ma duc sa decartez

 10. @kristoffer.
  Initiativa asta cu Ora Pamintului , e un proiect care sa atraga atentia , sa educe , nu are scop direct.Legat de ce ai scris mai sus despre curentul care il platesti , imi pare rau ca iti spun eu asta , este exact ca atunci cand mergi cu Hummerul prin oras.Mesajul concret : trebuie sa consumam exact de cit avem nevoie , fara risipa.Nu sunt un bun pedagog dar aici ai un link si sper ca dupa ce vezi filmul asta(exista pe torente varianta full hd cu subtitrare in limba romana pt cei interesati), sa iti schimbi un pic opinia.stima http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

 11. Cacamas in ora pamantului,credeti ca asa salvati planeta?…Stangeti lumina si asteptati salvarea pamantului.

 12. Corect, ai dreptate. Doar naivii (ca sa nu spun mai mult) fac asta.

  ..

  Felicitari pentru roblogfest, dupa cum vezi top-ul inceput demult pe CG ti-a prins bine.

  Extra3OO

  🙂

 13. urmatoarea initiativa ar fi ceva genul nu consumati apa timp de o ora….cat de naiva e lumea in ziua de astazi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *