O alta zi in statia Bacau

Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 4 comentarii

Ieri am fost la Gara Bacau sa fac mai multe fotografii cu doi prieteni. Nu, n-am mai atentat la siguranta nationala cum am facut-o in trecut.

Gara mi s-a parut mai frumoasa ca asta vara. Mai curata si mai organizata. Este foarte posibil sa fiu influentat de disparitia buruienilor dintre sine si ca totul sa imi para mai frumos din acest motiv. Sau mi se parea din cauza luminii uniforme generate de soarele ce se ascundea dupa nori?

Cert este ca am vazut ca se lucra la terasament. In gara am observat o utilitara noua. Mi-e greu sa cred ca CFR-ul s-a apucat sa investeasca acum in infrastructura feroviara. Totusi, liniile ferate sunt la fel de strambe iar peronul a ramas la fel de neingrijit. Cersetorii erau la locul lor.

Ca fapt divers, pe pasarela erau doua liceence care aveau chef -si ele- de poze. Numai ca ele foloseau telefoanele mobile. “Baieti, ne faceti si noua o poza?”


4 comentarii la “O alta zi in statia Bacau”

 1. Edd 15 Ianuarie 2011 at 11:29 Permalink

  sa vezi cand ai umbrele si bltizuri prin diferite locatii si vin smecherii si se baga in seama. cel mai fain. asa cu tipele, ai scapat usor :)).

 2. Anonymous 15 Ianuarie 2011 at 12:16 Permalink

  gara groazei..numai aurolaci si hoti (ar trb sa faca un film hororcu nicolas cage) 😀

 3. Anonymous 15 Ianuarie 2011 at 22:48 Permalink

  asta-i gara unui oras din europa care se credea a fii un oras EUROPEAN !!!

 4. gabriel_carnariu 16 Ianuarie 2011 at 01:37 Permalink

  defapt s-au investit foarte multi bani pentru a arata ca o gara la nivel european insa au pus ca ingrijitori ..ghici cine?! aurolacii

  daca va duceti acum veti vedea investitiile recent facute in paragina:|

  pacat, bani aruncati in zadar;)


Lasa un comentariu