O luna plina de plecari

Duminica, 16 Ianuarie 2011 | Pareri personale | 5 comentarii

Se pare ca anul 2011 incepe pentru mine cu o serie de plecari atat in tara, cat si in afara ei. Toate sunt legate de mediul educational. Doua cu CJE-ul, una cu proiectul Comenius de la mine din liceu.

20 – 23 ianuarie – Botosani: Conferinta Interregionala a reprezentantilor Consiliilor Judetene ale Elevilor. Merg acolo impreuna cu ceilalti membri din Biroul Executiv al CJE Bacau. Tema conferintei este “dezvoltarea personala a tinerilor – investitia intr-un viitor sigur”.

Citind programul, am fost suprins sa vad ca vom fi cazati la Agafton, o localitate aflata la cativa km de mun. Botosani. Nu este prima oara cand merg acolo. S-a mai intamplat in 2007, cand am stat acolo zece zile in cantonament. Tin minte ca in urma cu 4 ani abia am gasit Agaftonul pe harta. Ma abtin de la alte comentarii.

Agafton, jud. Botosani

2 – 6 februarie – Bucuresti: Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor la care vor participa cate 4 reprezentanti din fiecare CJE. Vom fi cazati la Complexul Sportiv Olimpia si Lia Manoliu. Sounds good.

12 – 18 februarie – Spania: Plec cu profesori si colegi din scoala in prima mobilitate din proiectul Comenius Cultural Identity in a Worldwide Classroom. Mergem in Granada, Malaga si Almeria, adica in sudul tarii bascilor.

Antalya, in tema cu plecarea in Spania

Voi blogari, deci, din alte parti. Voi umple Twitter-ul, voi pune poze, voi scrie impresii, etc. Pana atunci ne respectam norma de cateva articole/zi si lucram la rebranding. Nu de alta, dar vreau sa il termin pana la jumatatea lunii martie, cand voi deveni major. De fapt, imi propun sa ma mut pe WordPress pana la sfarsitul lunii februarie. Atunci fac patru ani de blogging.

5 comentarii la “O luna plina de plecari”

 1. Anonymous 16 Ianuarie 2011 at 22:21 Permalink

  Nu vreau sa fiu acuzat ca fiind cel care cauta nod in papura, dar referior la loctiile din Spania pe care le vei vizita, acestea nu se afla nici decum in Tara Bascilor.

  T. Bascilor e o regiune mica din nordul Spaniei: http://en.wikipedia.org/wiki/Basque_Country_%28autonomous_community%29

 2. Anonymous 16 Ianuarie 2011 at 23:20 Permalink

  O mica corectie de ordin geografic.localitatile sunt pozitionate in sudul Spaniei si nu in sudul tarii bascilor.Tara Bascilor este o provincie in nordul Spaniei.Dincolo de asta, mult succes.

 3. Zeng 18 Ianuarie 2011 at 17:32 Permalink

  Poze si pe blog,ca eu nu am cont pe twitter.

 4. kristofer93 18 Ianuarie 2011 at 17:33 Permalink

  Sigur :)

 5. Anonymous 18 Ianuarie 2011 at 23:59 Permalink

  Localitatile pe care le vei vizita fac parte din provincia Andaluzia. Daca te-ai fi uitat mai mult la fotbal :), ai fi observat ca pe spatele tricourilor cu care joaca Malaga, Sevilla si Almeria este inscriptionat cuvantul Andalusia.


Lasa un comentariu