O parcare facuta de o „masinuta” de teren

ContraSENS ne-a aratat zilele trecute o parcare de Q7. Eu va arat astazi o parcare de Tiguan, Volkswagen.
Fotografia de mai jos este realizata luni 16 martie 2009 in jurul orei 16:50 in intersectia de la Policlinica, una dintre cele mai importante intersectii din oras, unii spunandu-i nod rutier.

In alta ordine de idei, vreau sa spun cateva cuvinte despre Tiguan. Nu as vrea sa jignesc posesorii de Tiguan – masinuta (masinuta repet) de teren dar nu mi-a placut niciodata aceasta masina si nici nu ii vad rostul in gama Volkswagen. Daca nu ma insel, a fost facuta sa concureze cu BMW X3. Ar putea face Tiguan asta? Niciodata, dar totusi se cumpara!

11 thoughts on “O parcare facuta de o „masinuta” de teren

 1. Intradevar a fost facuta sa concureze cu X3 , ca si Q5 -ul de altfel a celor de la Audi , dar din pacate nici una nu se compara cu dotarile X3-ului.

 2. augh, nici X3 , nici Tiguan si nici Q5 nu se apropie de dotarile pe care le are Mercedes GLK, o superbitate de masina

 3. bun, sa lasam „calitatile” masinii sa fie discutate de cineva care are permis, masina si ceva cu care sa compare .. nu cred ca e cazul sa blamam o marca.. noi putem vorbi cel mult de mult prea cinstitul „logan”, cam atat.

 4. Cat timp politia doarme…asa se va intampla!!!

  Cat despre cearta despre dotarile masinilor, eu nu cred ca stiti despre ce vorbiti…
  * X3 este o masina facuta sub licenta intr-o fabricuta din austria, materialele de pe ea sunt sub orice critica si nu are cum sa concureze nici cu q5, nici cu glk.
  * tiguan este un golf supra inaltat. Foarte naspa!

  Cat despre finaliste (q5 + glk), nu exista nici o dotare pe care sa o aiba una si sa nu o aiba cealalta! Amandoua sunt foarte urate fiind niste suv-uri de buzunar fara a avea capabilitati de off-road. Ce-i drept glk-ul este mai urat decat q5-ul, fiind facuta ca din topor.
  Cam atat despre masini! :-))

 5. Sunt total de acord cu Imperfectul si, totodata, apreciez comentariul ultimului anonim ( 17:08). Foarte realist si la locul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *