O ploaie de toamnă, cel mai bun bilanț pentru mandatul lui Necula (galerie foto)

Sambata, 26 Septembrie 2020 | Bacau, foto | Comenteaza

Ploaia de astăzi a arătat încă o dată cât de prost întreținută și de slab pusă la punct este infrastructura stradală din municipiul Bacău: străzi inundate, mașini căzute în șanțurile neacoperite de măreața Societate de Servicii Publice Municipale (SSPM), canalizări care nu fac față pentru că nu au fost verificate de CRAB-ul condus de politrucii puși pe funcții și pentru că primarul nu este gospodar, trotuare navigabile etc.

Ba mai mult, am putut observa calitatea lucrărilor de mântuială, cu peticiri și smoală electorală pe post de asfalt, realizate pe ultima sută de metri de administrația ecula. Au turnat smoala, dar gurile de canal le-au lăsat acoperite. Să-i mulțumim șefului de partid care conduce SSPM Bacău!

Și gândiți-vă că abia a început sezonul rece, iar aceasta este imaginea cu care actualul edil vă propune să… mergeți înainte. Dacă aveți pe unde, desigur!

Oricum ar fi, măcar pentru mica Veneție de astăzi de pe străzile Bacăului ar trebui să veniți mâine la vot. Altfel, Bacăul va continua să fie nefuncțional și zău că nu vom mai avea niciun drept să ne plângem în cazul în care ne împăcăm cu debandada asta urbană actuală!

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-1

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-2

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-3

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-4

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-5

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-6

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-7

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-8

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-9

inundatii ploaie bacau septembrie 2020-10

Tags:

Lasa un comentariu