O regula de sezon

Marti, 19 Octombrie 2010 | Pareri personale | 2 comentarii

Bre’, oricat de gagiu ai fi, oricat de multi muschi ai avea sau oricat de multi bani ar detine taticu’ ar trebuie sa inveti ceva, asta in caz ca nu stiai. Ma gandesc ca ti-ar fi mai usor in viata de zi cu zi. Citeste!

De vreo doua zile ploua incontinuu. Peisajul urbanistic este dominat de balti, noroi, vant, etc. Nu inteleg un lucru: de ce multi dintre cei de varsta mea -la adolescenti ma refer- poarta pe o vreme ca asta incaltaminte alba.

Stiu ca e la moda albul in toate domeniile, incepand cu imbracamintea sau mobila si terminand cu masinile (Aghiuta zicea ca numai cocalarii au masini albe), dar hai sa “parcam” tenisii albi si sa respectam anotimpul. Sincer sa fiu, mie nici vara nu imi place sa port papuci albi. Strazile sunt foarte murdare si, oricat de grijuliu as fi, incaltarile se murdaresc oricum.

O culoare inchisa (preferabil negru) mascheaza urmarile pe care le lasa un drum pana la scoala, plus ca tenisii de carpa se uda foarte repede si nu tin de cald.

2 comentarii la “O regula de sezon”

  1. Adryan 19 Octombrie 2010 at 14:52 Permalink

    Bine punctat! Daca le place sa mearga jegosi, ce sa le faci?

  2. Anonymous 19 Octombrie 2010 at 20:55 Permalink

    hai ca esti culmea … daca tie nu iti plac adidasii albi sau incaltamintea alba nu trebuie sa mai poarte nimeni? nu vad care este problema ta , te-ai intrebat daca toata lumea isi permite sa isi cumpere incaltaminte pentru fiecare sezon??? ar trebui sa mai analizezi lucrurile si sa nu pari cine nu esti 😉


Lasa un comentariu