O zi de sambata – plictiseala si nostalgie

Sambata, 31 Ianuarie 2009 | Bacau, foto, Pareri personale, Playlist/Tracklist Vibe FM, Radio Deea, stiri | 8 comentarii

E un week-end friguros si instabil din punct de vedere meteorologic. Pentru elevi e vacanta dar nu pentru mult timp pentru ca se vor intoarce la scoala pe data de 9 februarie 2009.

Eu m-am plictisit de mall, la noul cinema am fost miercuri, as vrea sa joc un fotbal in aer liber dar n-am unde, Parcul Cancicov este plin de ciori dar gol de oameni, nu am chef sa ascult Vibe-ul la 48 de kbps si imi vreau 64-ul inapoi!. Sunt nostalgic si ascult din nou Radio DEEA (click to listen!).

Astazi a aparut ultima editie a ziarului local Monitorul de Bacau. PD-L-istul Nistor, cel cu “Viitorul meu conteaza si alegi Nistor!”, a preluat ziarul acum ceva timp si l-a falimentat. Nistor a candidat la presedentia Consiliului Judetean Bacau dar nu a fost ales. Nu-mi imaginez ce s-ar fi intamplat cu judetul. Distrugatorul de ziare putea deveni distrugatorul de judete! Am cautat Monitorul de Bacau astazi la chioscurile de ziare dar nu l-am gasit.

In alta ordine de idei sunt amuzat un zvon: in plina criza, anul 2009 va fi pentru Bacau unul plin de concerte si festivaluri. In 2008 am avut extrem de multe: Spectacole in Bacau in 2008 (retrospectiva).

8 comentarii la “O zi de sambata – plictiseala si nostalgie”

 1. Gigi 31 Ianuarie 2009 at 17:24 Permalink

  imperfectuleeeeeeeeeee lasa’neeeeeeeeeeeeeeeeee

 2. Anonymous 31 Ianuarie 2009 at 18:00 Permalink

  cu toata stima, da kristofer e prost ca-i lasa mesajele lu asta

 3. Gigi 31 Ianuarie 2009 at 23:34 Permalink

  bravo Kris, sincer ma indispun comentariile aluia, pline de un aer de superioritate, de parca el ar fi un profesor si noi fraieri.
  Stima

 4. Imperfectul 1 Februarie 2009 at 00:22 Permalink

  @ Gigi

  Eu l-am sters, nu Cristi. Scrie în limba română “această postare a fost eliminată de către autorul său.” Vezi de aia eu sunt profesorul! Pentru că tu nu înțelegi ceea ce citești! Sic! 😉

 5. Gigi 1 Februarie 2009 at 00:24 Permalink

  bai rahatule, mi’au fost si mie sterse comentariile de catre Kristofer, dar tot asa aparea in spatiu ramas “Această postare a fost eliminată de către autorul său.”, m’am saturat de tine si de reclama fortata pe care o faci. SICtir’;)

 6. Imperfectul 1 Februarie 2009 at 01:00 Permalink

  Foarte frumos domnu’ Gigi! Adevărul este că o asemenea valoare ca dvs are și dreptul săi comenteze pe alții! Foarte frumos scris…adânc!

  Și reține că atunci cd șterge administratorul mesajul, nu mai rămâne nici o urmă.

  Nu fac reclama! Nu intenționez să concurez cu nimeni! Dealtfel de luni îmi închei vacanța de două luni pe care mi-am luat-o și nu voi mai avea timp să stau pe net.

  …relax!

 7. Gigi 1 Februarie 2009 at 11:53 Permalink

  am exagerat si eu, recunosc.

 8. EOS 1 Februarie 2009 at 22:01 Permalink

  Anonim sa o vad pe mata moarta :))


Lasa un comentariu