Operațiunea Balastul funcționează și în județul Bacău

Marti, 13 Decembrie 2022 | Bacau | Comenteaza

Avem o țară pe care o construim distrugând-o. Este concluzia investigației “Operațiunea Balastul” pe care Recorder a publicat-o săptămâna trecută și care a ajuns, onorându-ne, și în Bacău. ?

Reportajul ne arată că avem și în județul nostru tot felul de exploatări balastiere în zone concesionate în care ar fi trebuit să găsim amenajări piscicole. Culmea, abonatele la amenajări piscicole sunt fix firmele care se ocupă și cu balast.

Alex Nedea de la Recorder a vizitat amenajările de la Căiuți și Buhoci, locuri în care, ce să vezi, a dat buzna peste ditamai balastierele în locul iazurilor și fermelor piscicole.

Screenshot 2022-12-07 at 15.08.22

Treaba asta e foarte gravă și cred că trebuie analizată mult mai atent la nivel local, iar dacă nu o fac (cel puțin nu la vedere) instituțiile competente, mă gândesc că nu ar strica niște solicitări cetățenești și niște vizite prin județ pe care să le facem în timpul liber. Dacă există voluntari, mâna sus, că unde-s mulți puterea crește!

De pescuit nu sunt pasionat, dar plimbările, fotografiile și relatatul îmi plac suficient de mult cât să nu continuăm în județul Bacău ceea a început deja Recorder.

 

Tags:

Lasa un comentariu