Orjan Nilsen – Arctic Globe (W&W Remix)

Miercuri, 16 Decembrie 2009 | muzica, Radio Deea | Comenteaza

Orjan Nilsen este un tanar producator si dj trance din Norvegia care s-a dedicat industriei muzicale inca de la frageda varsta de 16 ani, cand si-a achizitionat primele masini cu ajutorul carora a inceput rapid sa produca muzica (synthesizer, with onboard sequencer si drum machine).

Primele productii au fost lansate sub numele de Dj Governor, schimbandu-si rapid numele de scena. Astazi, Orjan Nilsen este cunoscut pentru piese proprii ca La Guitarra (locul 3 in Top 20 A State of Trance 2008), Moving Mojave, Bloodtrain, Vivida, dar si pentru remixuri pentru piese ca Will Holland feat. Yana Kay – Tears In The Rain sau Three Drives – Automatic City.

Anul 2008 este anul in care W&W, proiect format din Wardt van der Harst si Willem van Hanegem, lansa Arena, un adevarat imn pentru clubberii din intreaga lume. Arena s-a auzit in playlist-urile tuturor djilor din prima linie si a fost inclusa in foarte multe compilatii si topuri.Printre productiile consacrate marca W&W se numara: Arena, Synergy, Mainstage sau The Plan, si, de ce nu, ultima productie a lor intitulata D.N.A. pe care am prezentat-o pe blog in urma cu doua saptamani.

Ce legatura are Orjan Nilsen cu W&W? Ei bine, Arctic Globe, o mai veche productie marca Orjan Nilsen a fost recent remixata de W&W. Acest remix mi se pare extraordinar! Acesta a fost lansat pe 14 decembrie 2009, la labelul Dedicated Holland. P Auditie placuta!

Lasa un comentariu