Orjan Nilsen – Between The Rays

Luni, 14 Martie 2011 | muzica | Comenteaza

Orjan Nilsen este un tanar producator si dj trance din Norvegia care s-a dedicat industriei muzicale inca de la frageda varsta de 16 ani, cand si-a achizitionat primele instrumente cu ajutorul carora a inceput rapid sa produca muzica (synthesizer, with onboard sequencer si drum machine).

Primele productii au fost lansate sub numele de Dj Governor. Astazi, Orjan Nilsen este cunoscut pentru productii precum La Guitarra (locul 3 in Top 20 A State of Trance 2008), Moving Mojave, Bloodtrain, Vivida, Arctic Globe, dar si pentru remixuri pentru piese ca Will Holland feat. Yana Kay – Tears In The Rain sau Three Drives – Automatic City.

Compilatia A State of Trance 2010 mixata de Armin van Buuren contine doua productii de la Orjan Nilsen, ambele pe CD-ul 1 – On the beach. Prima este intitulata Lovers Lane, iar a doua Shades Of Grey si este lansata sub vechiul nume DJ Governor. Recent a lansat Shoutbox! si So Long Radio, doua piese care s-au bucurat de un real succes. Ultimul single este o piesa care in prima jumatate a anului 2010 s-a auzit in seturile mai multor djs: Go Fast. Aceasta s-a bucurat de un suport urias.

Se pare ca acest an va fi unul plin pentru tanarul producator norvegian. Compilatia A State of Trance 2011 mixata de Armin van Buuren, material care va fi lansat pe 18 martie 2011, include doua productii semnate de Orjan Nilsen: remixul pentru Talk To Me by John O’Callaghan & Timmy & Tommy si… una dintre cele mai tari piese de pe album, Between The Rays.

Lasa un comentariu