OSUBB trage la măsea

Duminica, 11 Noiembrie 2012 | Pareri personale, Studenti | 8 comentarii

OSUBB, adică Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai face niște lucruri extrem de interesante la Cluj. Cei de acolo cer burse pentru studenți, adoptă Statutul Studentului, realizează ghiduri pentru boboci, etc. Ați prins ideea. Apără interesele studenților pe care îi reprezintă și chiar o fac așa cum trebuie.

Totuși, de ce un om normal la cap, ce lucrează pe partea de comunicare externă, ar urca pe contul oficial al organizației fotografii cu măscăreala și băutura de la team building-uri?

Înțeleg că studenția se rezumă la scară largă la voie bună, băutură, sex și în general la paranghelie, dar ca să ai un cuvânt de spus din punct de vedere instituțional în fața cadrelor didactice și a celor care conduc universitatea respectivă trebuie să fii credibil, deci să nu scoți în față vagabonțeala din spatele activităților pe care le desfășori. Este normal să existe distracție.

Or, credibilitatea vine din imaginea pe care o ai ca organizație în societate. Și ce imagine ai în societate atunci când toată lumea vede că la evenimentele pe care le organizezi este dezmăț total?

Foto via contul de Facebook al OSUBB.

8 comentarii la “OSUBB trage la măsea”

 1. altul 12 Noiembrie 2012 at 00:11 Permalink

  Boschetareala. La ce altceva sa te astepti?

 2. Elena Crimson 12 Noiembrie 2012 at 00:32 Permalink

  mama, da’ ce dezmat in pozele alea =)) ma termini! Dar asa se face stirea can-can, nu? :) Si, ca sa-ti raspund la intrebare (i.e.: Și ce imagine ai în societate atunci când toată lumea vede că la evenimentele pe care le organizezi este dezmăț total?): imaginea ca esti sincer, ca stii sa te si distrezi dar faci si treaba (si ai pomenit la inceput foarte bine lucrurile pt care militeaza OSUBB). “Dezmat” :)) :)) penibil. [si nu, nu-s nici in OSUBB, nici in ANOSR, ca sa te scutesc pe tine sau altii de a spune ca ‘apar’ ceva sau pe cineva] Nu apar nimic, insa condamn articolele de genul.

 3. Bogdan 12 Noiembrie 2012 at 01:20 Permalink

  Dumnezeule, ce dezmat total! Ba Cristi, eu cred ca ti-e ciuda ca n-ai fost acolo =))). Te-au refuzat la recutari?

  • Kristofer 12 Noiembrie 2012 at 02:15 Permalink

   Nu sunt student al UBB, deci pică faza cu recrutările. Să-mi fie ciudă, oare, că am ratat 2L de bere răsuflată? Hmmm…

 4. Rotaru' 12 Noiembrie 2012 at 10:34 Permalink

  niste tristi care cica apara studentii.. pe naiba! ei sunt aia la care trebuie sa mergi cu sutele de euro sa te bage in camin. Hai sa vorbim cu profesorii si sa vedem cum sunt vazuti in facultate. Va spun eu.. 0 legitimitate.

 5. Paul 12 Noiembrie 2012 at 10:43 Permalink

  Asta este presa de can-can studenteasca?
  Serios???? Frate, in poze sunt 20 de oameni care stau jos si 1 bidon de bere…Mi se pare cam deplasat sa numesti “dezmat”. Ai o problema personala cu aceasta organizatie?

 6. Anonim 12 Noiembrie 2012 at 14:05 Permalink

  Berea era pentru a dezmorti atmosfera, sa aiba curaj la discutii intr-un grup mai mare. :))

 7. Anonymus 12 Noiembrie 2012 at 20:47 Permalink

  Sincer, deja exagerezi putin. Daca ai sti cat de mult muncesc ei pentru activitatile si pentru proiectele lor nu ai mai spune lucrurile astea. Mi se par foarte implicati si prezenti in ceea ce fac. Junior Summer University,unul dintre proiectele lor educationale de succes, vreau sa iti spun ca nu ar fi fost la fel de interesant si de bine organizat daca nu erau acei studenti din UBB care au muncit cu orele si cu zilele pentru a fi totul bine pus la punct pana la cea mai mica chestie.
  In ceea ce priveste acel bidon de bere, chiar nu are nicio relevanta, parerea mea. Dezmat era sa zicem daca ar fi avut fiecare un bidon de bere in mana.


Lasa un comentariu