Outwork feat. Mr. Gee – Thank God For Music (Radio Edit)

Vineri, 25 Aprilie 2008 | muzica, Vibe FM | 1 comentariu

Pietro Bertini aka Dj Outwork si-a inceput cariera la sfarsitul anilor ’80, facandu-si un nume in tara de origine, Italia. In 1994 a fost contactat de catre Pioneer pentru diferite activitati ce avea sa le faca in domeniul echipamentelor muzicale. El a mai lucrat sub numele de Underdog Project lansand Summer Jam si Saturday Night.

Din intregul proiect Outwork fac parte Pietro Bertini, Mr. Gee, Livio Gobbo si Alessandro Viola.

In decembrie 2005 avea sa lanseze impreuna cu Mr. Gee single-ul “Elektro” care stim cu totii ca a facut furori in zona electro si dance si nu numai. “Elektro” a benificiat de remixul din partea unor mari producatori ca: Robbie Rivera, Cubeguys, DLG, Joey Negro si a fost lansat la multe labeluri (case de discuri) printre care Hi-Bias Records (debut), Ultra, Tambour, iarasi la cunoscutul Ultra, Defected si Building Records.
Melodia a fost difuzata la Radio Deea de mii de ori, fiind inclusa si in topuri. Astazi se mai difuzeaza la Vibe FM sub rubrica “Vibe FM Classics”.
In toamna anului 2007 Outwork a lansat Out Of Time. Vocalul era asigurat de Annbee iar melodia a benificiat de multe remixuri, printre care si de la Pornocult, remix ce a fost difuzat la Requet 629 @ Radio Deea pe atunci. La Radio Deea se difuza varianta originala, fara vocal. “Out Of Time” s-a lansat la diferite case de discuri ca: Tambour (debut) si Vendetta Records.
Imediat dupa, a lansat impreuna cu ALP “Fiesta Elektronika” la “Melodica Records.” In aprilie 2008 Vendetta Records a relansat acest single si l-a propulsat. Remixul de baza fiind cel de la Paolo Aliberti, remix ce este difuzat la Request 629 @ Vibe FM, remix ce a fost cerut de mine intr-o dedicatie.

Pe 17 aprilie, Outwork a lansat impreuna cu Mr. Gee la Vendetta Records single-ul “Thank God For Music”. Este cam acelasi sound din melodia “Elektro”. Un acelasi “Para pa pa” ce este difuzat la Vibe FM. Pe 20 aprilie a intrat in playlist-ul celor de la Vibe FM si este posibil sa intre si in Top 20 Vibe FM.

Auditie placuta si sper sa va placa!

1 comentariu la “Outwork feat. Mr. Gee – Thank God For Music (Radio Edit)”

  1. deyu 25 Aprilie 2008 at 23:01 Permalink

    sal. as vrea sa imi zici si mie de unde as putea sa iau melodia
    dj andi-saoo
    ms


Lasa un comentariu