OZN-uri la Comanesti – Moinesti ???

Miercuri, 3 Septembrie 2008 | Bacau, Pareri personale, stiri | 10 comentarii

In urma cu doi ani pe 20 aprilie 2006 in zona Comanesti-Moinesti (judetul Bacau) s-a auzit o puternica exploxie care a fost simtita pana la Bacau. Acel zgomot inca nu are o sursa si nu a avut nicio explicatie. Chiar tin minte ca atunci s-a facut o larga dezbatere in presa locala vis-a-vis de acest subiect.

29 august 2008: spre suprinderea localnicilor, se produce un fenomen asemanator cu cel din 2006. Conform localnicilor, bubuiturile se auzeau ingrozitor in orasul Comanesti. Aceste zgomote foarte ciudate s-au auzit pana la peste 50 de km distanta, conform martorilor (relateaza Observatorul de Bacau). Explozia din 2008 a fost putin mai diferita, avand in vedere faptul ca dupa prima bubuitura foarte deranjanta s-au mai simtit alte 4, dar mai mici ca intensitate.

Ambele evenimente au fost confirmate de foarte multa lume, inclusiv de oficialitati ca primarul Comanestiului Viorel Miron si de primarul Asaului plus de alti generali de la diferite unitati militare.

Eu din start va spun ca nu cred in OZN-uri, epentru ca inca nu am dovezi concrete in privinta asa ziselor obiecte neidentificate. Interesant este faptul ca aceste fenomene nu au inca o explicatie exacta.

Si va asigur ca nu este niciun OZN ci mai degraba cred ca aceste zgomote uriase sunt de la niste manevre militare (gen Sonic Boom sau testarea unui armament de distrugere in masa) care raman in continuare strict secrete. Un Sonic Boom nu este prea posibil, avand in vedere ca pamantul trepida puternic, iar varianta caderii unui meteorit iese din calcul pentru ca nu este nicio urma de crater in zona.

10 comentarii la “OZN-uri la Comanesti – Moinesti ???”

 1. Godfather1930 3 Septembrie 2008 at 10:54 Permalink

  In 1901 in Siberia a avut loc o explozie de foarte mare intensitate lasand in urma doar case devastate si oameni morti pe o raza de sute de kilometri. In urma exploziei nu s-a gasit nici un crater, nimic. Dupa multi ani de investigare o echipa de profesori universitari si geologi a concis ca explozia a fost provocata cu buna stiinta de fiinte extraterestre. Concluzia a fost luata si in concordanta cu relatarile localnicilor care au supravietuit. Ei spuneau ca inainte de explozie s-a vazut pe cer un obiect misterios care facea manevre imposibile pentru un avion conventional si care parea sa fie dirijat. Cautati cartea Misterul din Tunguska pt mai multe informatii.

  Asa…acum sa revenim la alea noastre. Nu insinuez nimic :). Exploziile din Comanesti pot fi cauzate de orice, dar exista si posibilitatea asemenatoare cu cea produsa in 1901 desi aceste explozii sunt mult mai mici ca intensitate. Deasemenea poate fi vorba si despre Mig-uri care depasesc viteza sunetului si produc acel zgomot. Sunt multe variante, si trebuie sa le luam pe toate in calcul si apoi sa tragem concluzia :). Asa ca, Kristofer, nu e bine sa ai preconceptii, daca nu crezi in OZN-uri foarte rau, dovezile sunt peste tot, trebuie sa fi un ignorant sa crezi ca suntem singuri in univers. Oricum, esti mic, ai timp sa iti schimbi parerile.
  Citez din ce ai spus tu: “Si va asigur ca nu este niciun OZN ci mai degraba cred ca aceste zgomote uriase sunt de la niste manevre militare (gen Sonic Boom sau testarea unui armament de distrugere in masa) care raman in continuare strict secrete.”…De unde esti tu asa sigur ?:)
  “Un Sonic Boom nu este prea posibil, avand in vedere ca pamantul trepida puternic”. Apoi te contrazici singur, daca e sa fi fost un “Sonic Boom” facut la altitudine mare iti zic eu ca nu mai trepida nimic, doar creierul tau la auzirea zgomotului :).

 2. Anonymous 3 Septembrie 2008 at 11:43 Permalink

  De ce se vorbeste despre OZN-uri sau se ia in calcul aceasta cauza, daca nu a fost vazut niciun obiect zburator( neidentificat ) ?

  Inca o chestie absurda, nu avea cum sa se auda la peste 50 km, nu am auzit noi in Bacau dar altii de la distanta si mai mare de Comanesti.

  Cauza dupa propria opinie, necunoscuta, asta pana la elucidarea misterului asa ca veniti cu speculatiile :).

 3. kristofer93 3 Septembrie 2008 at 11:44 Permalink

  Si necunoscuta va ramane toata viata?

 4. IcsPe 3 Septembrie 2008 at 12:22 Permalink

  cate fenomene supra naturale nu s-au intamplat…. si se vor mai intampla…. totzi da-tzi vina pe altzii adica pe OZN-uri:))=)) nu zic ca nu exista sau ca exista.. zic ca dovezi nu exista desprea asha ceva…. filme/poze sunt procarii editate de catre oamenii cu cap care vor sa faca mijto de oameni ca voi :))
  eu cred ca o fost un avion… ca in momentul ala tu te sperii…. si nu realizezi instantaneu ce se intampla… doar daca stii exact ce este…. asha pateam si eu cand eram mic si nu stiam… ma speriam si aveam senzatia ca se mijca lucrurile langa mine… oamenii vorbesc… cn stie.. poate au vrut sa puna pe harta localitatzile lor:))

 5. Godfather1930 3 Septembrie 2008 at 12:23 Permalink

  “De ce se vorbeste despre OZN-uri sau se ia in calcul aceasta cauza, daca nu a fost vazut niciun obiect zburator( neidentificat ) ?” Pentru ca oricand ceva nu poate fi explicat da-n vina pe fratii nostrii din spatiu ;))

 6. IcsPe 3 Septembrie 2008 at 12:42 Permalink

  pai eu ce am zis?:)) ceva ce nu stim sa explicam sau nu vrem:))

 7. Anonymous 3 Septembrie 2008 at 13:33 Permalink

  ai dracu extraterestri (omuletzii aia mici cu ochi bulbucati :D) s-au gasit sa vina fix in Romania..din toate tarile de pe glob mai ales pe noi vin sa ne viziteze..fantastic..probabil fiindca e concentratia prea mare de prostie sau poate trag la manele :)

 8. Anonymous 3 Septembrie 2008 at 19:07 Permalink

  fuck da manele man…
  +

 9. Anonymous 3 Septembrie 2008 at 21:13 Permalink

  Au venit sa vanda petarde in Comanesti :)). Pentru presa e un deliciu, au un subiect pe care pot sa-si dea cu parerea(abera) in voie.

 10. Tudor 18 Septembrie 2008 at 01:33 Permalink

  Aveam si noi un institut care se ocupa de asemenea probleme si se numeste Centrul de Studii Psihotronice si Ufologice, dar eu sunt sigur ca autoritatile locale sau judetene nu s-au deranjat sa-i anunte pe cei de la Bucuresti despre acele fenomene. Asa ca ramanem in aceeasi stare perpetua de nestiinta…


Lasa un comentariu