LSRS, CAESAR, i74, PACT sau drumul către un partid cu nume furat

Joi, 25 Februarie 2016 | Politica | 1 comentariu

Cu LSRS le-a mers: au dat tuturor impresia că sprijină studenții din străinătate când ei de fapt au pus la cale o rețea prin care să ajungă mai ușor în cercurile diplomatice.

Cu CAESAR le-a ieșit schema: au adunat niște oameni ai establishmentului ca să aibă mai ușor acces pe treptele sistemului.

Chiar dacă au convins destulă lume că inițiativa lor poate schimba Parlamentul (când de fapt totul este o vrăjeală cu nume de mașină menită să decredibilizeze legislativul), cu i74 au strâns până în momentul de față doar o cincime din numărul total de semnături pe care și l-au propus.

Cu PACT, copiilor de dinozauri trimiși pe bani grei la studii în străinătate, purtați prin diferite funcții transatlantice și apoi repatriați la ordin pentru “a salva țara” nu le mai merge. Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), partid în curs de înființare la Tribunalul București, trebuie să își schimbe numele. Asta dacă fondatorilor chiar le pasă de societatea civilă, în special de reputația unei organizații renumite pentru activitățile comunitare desfășurate în ultimii 10 ani în toate colțurile țării, Fundația PACT.

Eu am semnat deja petiția prin care Fundația PACT cere fondatorilor partidului cu același nume, membri ai LSRS și CAESAR, să schimbe numele formațiunii politice pentru care au depus deja actele la tribunal.

Înțeleg că poate așa ați fost crescuți, dar voi chiar credeți că totul vă aparține?

pact

1 comentariu la “LSRS, CAESAR, i74, PACT sau drumul către un partid cu nume furat”

  1. Codrin 25 Februarie 2016 at 02:29 Permalink

    beizadele e cuvantul de ordine..
    Burduja Tianu e cumva fiul lui Marinel Burduja, marele combinator bancar care a lucrat in comertul exterior, gestionand dupa Revolutie “banii lui Ceasusescu” adica ai nostri?


Lasa un comentariu