Parcare pentru smecheri

Duminica, 8 August 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 10 comentarii

Ieri, cand treceam prin fata pe la Policlinica Veche mi-a sarit in ochi o tablita din parcarea cu plata. E recent plantata. Zilele astea au pus-o. Pe ea scrie.. “Stimate cetatean, aceste 4 locuri sunt rezervate EXCLUSIV clientilor Bancii Italo Romena posesori ai unui permis special. Parcarea este supravegheata video, contravenientii sunt pasibili de plata uneri amenzi intre 50 si 100 ron.”

Nu-i nicio problema, peste tot in lume gasim locuri de parcare rezervate in locurile publice, dar pe bani. Tare sunt curios daca banca plateste chirie vreun leu pentru aceste locuri de parcare din mijlocul orasului mereu vanate.

De fapt, niste baieti inteligenti au construit un bloc de vreo 3-4 etaje langa Policlinica. Primise autorizatie initial pentru clinica. Imediat a fost transformata in banca. Pilele la primarie i-au permis proprietarului sa faca rost si de locuri de parcare, asa cum fiecare cladire nou construita trebuie sa aiba.10 comentarii la “Parcare pentru smecheri”

 1. ovidiu 8 August 2010 at 08:32 Permalink

  E acolo de ceva vreme, eu am vazut-o acum 2 luni…

 2. Anonymous 8 August 2010 at 11:44 Permalink

  Ce tampenie! Pai la noi intotdeauna este total pe dos…

  Pana sa primeasca autorizatie de constructie pentru clinica, sediu de banca … naiba sa ii ia, nu ar fi trebuit ca aferent cladirii sa li se impuna si construirea locurilor de parcare? Subterane sau in imprejurimi? Eu asa stiu ca se face peste tot in lume!!

 3. vladutzky 8 August 2010 at 11:56 Permalink

  este de mult parcarea aia adica cele 4 locuri de parcare pentru ca sunt obligati sa aiba parcare si platesc chirie pe ele.restu locurilor de parcare de la policlinica sunt considerate a fi locuri pe care se pot parca masinile celor care au treaba la banca.bine acuma nu stiu daca chiar platesc cv pentru alea 4 locuri da normal asa ar fi

 4. Anonymous 8 August 2010 at 13:13 Permalink

  Sa stii ca am mai vazut placuta aia si mai inainte, mai acu vreo luna de zile, probabil o vreme a fost luata.Dar stiu sigur ca a mai fost acolo.

 5. Catalin Stanoiu 8 August 2010 at 18:44 Permalink

  Mergi pana la capat cu documentarea! Spune cui apartine cladirea in care isi are institutia in discutie sediul. Asa va intelege lumea si cum de e posibila o chestie de genul… Sau incerci sa protejezi pe cineva?!? Exista si posibilitatea asta, asa cum exista si posibilitatea sa nu te pricepi la documentarea unui material 😉

 6. kristofer93 8 August 2010 at 19:46 Permalink

  Unu la mana, nu fac anchete pentru ziar. Doi la mana, daca incercam sa protejez pe cineva nu faceam articolul. Cred ca asta este evident.

 7. Catalin Stanoiu 9 August 2010 at 00:16 Permalink

  Nu e chiar asa de evident pe cat ti se pare, stai linistit! Aaaa…. Interesant cum functioneaza dreptul la libera exprimare pe site-ul tau! Aprobi doar comentariile pentru care ai raspuns? La mine sunt la liber. Recunosc totusi ca le sterg pe alea care contin injuraturi destul de repede, dar nu pentru ca vreau sa cenzurez ceva, ci pentru ca injuraturile nu merita sa ramana in istorie. :)

 8. Catalin Stanoiu 9 August 2010 at 00:18 Permalink

  Uitam! Gurile rele spun ca acea cladire in care isi are sediul banca ar fi a liberalului Ionel Palar. Aproape ca as putea sa fac pariu ca daca luam in calcul varsta lui, salariul mediu pe care l-ar fi putut avea in toate functiile ocupate si investitiile profitabile pe care le-ar fi putut face de la origini pana in prezent, ne da cu virgula… Dupa virgula e cladirea! :)

 9. kristofer93 9 August 2010 at 00:38 Permalink

  Crede-ma, zilnic intra cel putin 5-6 giboni care comenteaza in cel mai vulgar mod posibil. De asta orice comentariu trebuie moderat. Intai il vad eu si dupa aceea apare pe blog.

  N-are nici o legatura cu dreptul la libera exprimare.

 10. Denise 9 August 2010 at 06:55 Permalink

  Da, este a lui Palar cladirea. Si sigur parcarea aia nu e gratis. Cand naiba s-a dat ceva gratis in Romania? Poate au facut vreun barter cu seful parcarilor si le da imprumuturi pe gratis :)))


Lasa un comentariu