Parcul Trandafirilor este gata – poze!

Al doilea parc ca marime din Bacau care este situat in centrul orasului este gata(foto jos!). S-au montat banci, stalpi de iluminat, s-a aranjat un foisor, s-a vopsit fantana, iar in final s-au pus pavele.
Conform primariei din Bacau, investitia s-a ridicat la aproape 500 000 lei. Stim ca lucrarile au incomodat putin trecatorii care mergeau pe trotuarul din imediata apropiere, dar nu mai conteaza, avem un parc frumos!

Pentru a va arata cum arata parcul „varianta finala”, am fost sa fac poze, dar nu oricum, ci cand se innopta! Ce a iesit? Aruncati o privire mai jos!

3 thoughts on “Parcul Trandafirilor este gata – poze!

  1. ultima poza zici ca e de prin hawaii nu dintr-un oras din Romania. Sa speram ca bacauanii nu o sa distruga tot pentru ca e o realizare din cate vad. Foarte curat si frumos orasul oricum. Eu, insa, stau in Bucuresti dar vin vara la bacau

  2. Imi este tare dor de Bacau. Imi aduc aminte de Parcul Trandafirilor din anii 7o cind Staneasca Tiganca venea in parc sa ghiceasca iar bancile erau sculptate…Hm, unde sint iernile de altadat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *